Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu Göreve Başladı

Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu Göreve Başladı

Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu  Göreve Başladı

 Kocaeli İzmit Kaymakamlığı görevinden Silifke Kaymakamlığı görevine atanan Ersin Emiroğlu, göreve başladı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Görevinin ilk gününün 30 Ağustos Zafer Bayramına denk gelmesi nedeniyle makamında Silifkelilerin bayram  kutlamalarını ve hayırlı olsun  dileklerini kabul etti.

Kocaeli İzmit görev yaptıktan sonra Silifke’ye ataması çıkan Kaymakam Emiroğlu” Silifke’de olmaktan ve burada görev yapacağımdan oldukça mutluyum. Görevimizin kutsal bir görev olduğu bilinci içerisinde, daha önceleri olduğu gibi burada da en iyi şekilde icrcaa edeceğim “ dedi.

Kaymakam Ersin Emiroğlu  kimdir ?

1969 Zonguldak doğumlu olan Ersin Emiroğlu, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde tamamladıktan sonra İ.Ü. S.B.F. Kamu Yönetimi Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavı kazanarak 1992 yılında Bolu Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Adaylık süresini tamamlayan Ersin Emiroğlu, 1995 yılında Kastamonu Abana ilçe Kaymakamlığı'na başladı. 1998-2000 tarihleri arasında Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı, 2000-2004 tarihleri arasında Balıkesir İvrindi Kaymakamlığı, 2004-2007 tarihleri arasında Mardin Nusaybin Kaymakamlığı görevinden sonra Eylül 2007-2011 tarihinde Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Son görev yeri olan İzmit Kaymakamlığında bulundu. Ardından  2019 ‘un Kaymakamlık Kararnamesi ile  Mersin’in Silifke ilçesinde kaymakamlığa başladı. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Ersin Emiroğlu, iyi derecede İngilizce biliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36