Silifke Rotary Kulübün’den “Baba Çocuk Kampı”

5-6 Eylül tarihlerinde Silifke Rotary Kulübü ve Anamur Rotary kulübünün Uzuncaburç mesire alanında ortaklaşa yaptıkları Eğitmen Gökalp Saklı eşliğinde “Baba Çocuk Kampı” gerçekleşti.

Silifke Rotary Kulübün’den “Baba Çocuk Kampı”

 5-6 Eylül tarihlerinde  Silifke Rotary Kulübü ve Anamur Rotary kulübünün Uzuncaburç mesire alanında ortaklaşa yaptıkları Eğitmen Gökalp Saklı eşliğinde “Baba Çocuk Kampı” gerçekleşti.

Haber: Atike Ceylan Kaçar

20 baba ve 25 çocuk katılımıyla, sosyal mesafeye ve pandemi dönemi kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen kampta 1 gün boyunca çeşitli doğa oyunları ile aileler arası iletişimi kuvvetlendiren oyunlar dikkat çekti.

Silifke Rotary Kulübü Başkanı Kıvılcım Doğdu “Son gün tüm kulüp üyelerinin de katılımlarıyla  beraber   kampta çocuklara kamp süresincede yapılması gereken  kamp  etiği ,çadır kurma,uyku tulumu ve kampçılık malzemelerinin  kullanılması konusunda  eğitim verildi.  Çocuklarla beraber sabah sporu,doğa keşfi,gece yürüyüşü,yön bulma çalışmaları  ve macera parkuru gibi eğlenceli aktiviteleri yapıldı.Kampın finalinde ise baba-çocuk yemek yapma  müsabakasıyla çocuklar babalarıyla menemen  pişirme eğlencesini yaşamış oldular.”dedi

 



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79