Sude İşletme Merkezi Görkemli Bir Törenle Açıldı

Sude İşletme Merkezi Görkemli Bir Törenle Açıldı

Sude İşletme Merkezi Görkemli Bir Törenle Açıldı

Uzun yıllardır Silifke de beden eğitimi öğretmenliği yapan Mustafa ve Nimet Taşerin kızları Sude Taşer tarafından kurulan Sude İşitme Merkezi kurban kesimi ve dualarla açıldı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Mersin’in Silifke İlçesinde İşitme merkezinin açılışına Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Silifke Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu ve bir çok vatandaş katıldı.

Celal Bayar Caddesinde hizmet vermeye başlayan iş yerinin açılışında konuşan Silifke Kaymakam Şevket Cinbir “Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz bu iş yerimiz başta Silifke’mize ve Silifkelilere, vatandaşlarımıza, insanlarımıza sağlık hizmeti sunacak, hayırlar getirsin, sağlıklar getirsin, huzur getirsin tabi ki Sude kızımıza bol ve bereketli helal kazançlar getirsin” dedi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar iş yerinin sahibi olan Sude Taşer ile yaptıkları anlaşmayla Silifke Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, çalışanları ve 1. dereceden yakınlarına yapılacak olan tedavilerin ücretsiz olacağını söyledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol iş yerini gezerek, işletme sahibinden bilgi aldı.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79