Vatandaş- belediye işbirliğince sokak köpeğine sahip çıkıldı

Vatandaş- belediye işbirliğince sokak köpeğine sahip çıkıldı

Vatandaş- belediye işbirliğince sokak köpeğine sahip çıkıldı

 

 

Zehirlenen Köpeğe Gülnar Belediyesi Sahip Çıktı

 

Zehirlendiği tespit edilen sokak köpeğine Gülnar Belediyesi sahip çıktı. Zehirlenen tesbit edilen sokak köpeği, Gülnar Belediye Veteriner Hekimi Tolga Çalışkan tarafından tedavi altına alındı.

Gülnar ilçesinde bir sokak köpeği Gülnar Toplum Sağlığı Merkezi Personeli Murat Abacıoğlu tarafından zehirlenmiş bir şekilde bulundu. Köpeğin ölmek üzere olduğunu fark eden vatandaşımız soğuk havaya rağmen titrediğini gördüğü ve baygın halde yatmakta olan köpeği montuna sararak Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekimi Tolga Çalışkan’a ulaştırdı. Çalışkan; 3 gün boyunca gece gündüz serum ve ilaç tedavileriyle takip ettiği sokak hayvanını iyileştirerek doğal yaşantısına kavuşturdu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36