Vatandaş; “ne oldu bu ekmeklere”

Vatandaş; “ne oldu bu ekmeklere” VİDEOLU HABER

Vatandaş; “ne oldu bu ekmeklere”

Vatandaş; “ne oldu bu ekmeklere”

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR-SİLİFKE-MERSİN

Mersin’in Silifke İlçesinde vatandaş son iki aydır ekmeklerde bir anormallik olduğunu belirterek ekmek  yapan fırınların denetlenmesini ne nedeni neyse belirlenmesini istedİ.

Ekmeklerin bayat olmasından dolayı memnun olmadıklarını belirten vatandaşlar, “Ekmeğin içine ne katılıyorsa sabah hamur öğle sonu bayatlayıp pul pul dökülen bir ekmeği tüketiyoruz. Üstelik iki gün demeden küfleniyor. Yani bir ekmeği iki gün yemek istesek yenilmiyor. Zaten akşama pul pul dökülüp bayatlıyor ertesi gün ise ekmeğin içi sararmaya başlıyor. İçine ne katılıyor ne konuluyor bilmiyoruz, sanki bayat ekmeklerden yapılmış gibi duruyor. Tabiki biz bu konuyu bilemeyiz yetkililerin bu durumu incelemelerini istiyoruz” diye konuştular.

Sadece bayatlamasından değil aynı zamanda ekmeğin küçülmesi ve üzerinde siyah yanmış unların bulunmasına da dikkat çeken vatandaşlar “ ekmeğin dışında un yanmış bir şekilde kararmış olarak geliyor,  dışa gelen kısımdaki unları yanmış, her işin bir yakışanı var biz 3 liraya ekmeği alırken emeğe saygı gösteriyorsak rica ediyoruz bu işten ara kazanan insanlarda işlerinin hakkını versinler. Taze ve yanmamış ekmek yemek istiyoruz” diye tepkilerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36