Ada Restaurant

Ada Restaurant, Silifke'ye yakışan Restaurant

Ada Restaurant

Adana’yı ayağınıza getirdik,

Silifke’nin sevilen genç iş adamları Hüseyin Sayım ve Çağlar Ünal’ın öz sermayeleri ile açılan Ada Restaurant, müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Silifke Emniyet Müdürlüğü civarında açılan Ada Restaurant, hizmet ve lezzet kalitesinde örnek bir işletme olma yolunda iddialı.

Fırın ve ızgara çeşitleri üzerinde aranılan lezzetleri müşterilerine sunacak olan İşletmede, güler yüzlü personel ve hijyen dikkat çekiyor.

Silifke halkının özellikle ilçe dışından gelen misafirlerini ağırlayabilecekleri elit bir restaurant olmadığı için ilçe dışındaki restaurantlarda ağırlamak zorunda kaldıkları gerçeğini dikkate alarak açılan işletme bu anlamda Silifke’nin büyük bir eksiğini kapatacak.

Siz acıktığınızda biz hep yanınızdayız

 İşletme sahibi Hüseyin Sayım ve Çağlar Ünal, Silifke ve bölge halkının hizmetine sundukları işletmeleri hakkında bilgi verdi.

Sayım ve Ünal, “Biz  hazırız iddialıyız, siz değerli dostlarımızı restaurantımıza bekliyoruz.

Değerli hemşerilerimiz,  sevgili Silifke halkı, Kebap-ızgara üzerine iddialı olan  Restaurantımız sizlerin hizmetine açılmıştır. İşletmeniz umarız Silifke’nin değişen şehircilik vizyonuna yakışan bir yer olur. Umuyoruz ki, Silifke vatandaşlarımızın ağız tadına laik olan bir işletme olacak.  Sizlerin desteği ile Allah bereketli ve kazançlı günler nasip eder inşallah” diye konuştular.

Sayım ve Ünal, “Et bizim işimizdir. Artık ne Mersin’e ne de Adana’ya gitmenize gerek var. Biz Adana’yı Mersin’i ayağınıza getirdik Orada neyse burada da o. Bu konuda iddialıyız ve sizlerde bu iddiamızın gerçekliğini tadacağınız lezzetlerle göreceksiniz. Restaurantımız aile restaurantı olmakla birlikte özel günlerinizin ve yemekli toplantılarınızın vazgeçilmezi olmayı hedefliyoruz. Ayrıca toplu yemek siparişleriniz için sizlerin hizmetindeyiz.

Metrelik kebap ilgi odağı oldu

Metrelik olarak sunumu yapılan ve müşterilerin beğenisini kazanan metrelik kebap, üç veya dört kişiye hitap edecek şeklinde sunuluyor.  Ayrıca sadece kebap değil, yanına et köfte ve tavuk ızgara konularak değişik lezzetleri de tatma fırsatı sunularak servis ediliyor.

Zengin menü ise şöyle:

Metrelik kebap,  Adana Kebap , Beyti kebap , Patlıcan Kebap

Yoğurtlu Kebap , Karışık Kebap , Terbiyeli BeytiKuzu Şiş , Kuşbaşı , Ciger Şiş , Ali Nazik , Kül Bastı , Kaburga , Pirzola

PİLİÇ ÇEŞİTLERİ ; Piliç Kanat - Piliç Pirzola - Piliç Şiş - Piliç  Kül Bastı

FIRIN ÇEŞİTLERİ ; Lahmacun - Kıymalı Pide - Kaşarlı Pide - Kuşbaşılı Pide - Karışık Pide

DÜRÜM ÇEŞİTLERİ ; Ciger Dürüm,  Tavuk Dürüm, Adana Dürüm





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36