Ada Yemekçilik farkıyla Sizlerin hizmetinde

Ada Yemekçilik farkıyla Sizlerin hizmetinde

Ada Yemekçilik farkıyla Sizlerin hizmetinde

 

Bir telefon kadar yakınız.

 HABER: ATİKE CEYLAN 

Bölgenin en güçlü yemek şirketi Ada Yemekçilik Şirketi kalitesinden ödün vermiyor. Hizmet ağını her geçen gün genişleten Ada Yemekçilik Şirketi insan sağlığına verdiği değeri disiplinli ve ilkeli çalışmanın yanı sıra hijyen kurallarındaki titizliği gösteriyor.

 Onur Kirişci ve Hüseyin Sayım isimli genç iş adamlarının güç birliği ile kurulan Ada Yemekçilik Şirketi, bölge ve Silifke ve halkına 10 yıldır hizmet odağı halini aldı. 

Gerek iş yerine özel yemek servisleri, gerekse özel günlerde aranılan isim Ada Yemekçilik hizmet ağına asker ocaklarını da ekledi.

Mersin Bakım Onarım Kumandanlığına bağlı bulunan Mersin merkez,  Erdemli, Silifke, Taşucu, Mut, Gülnar, Aydıncık ve Mut Sartavul’a kadar karakollardaki askerlere sıcak yemek servisi yapan Ada Yemekçilik, 30 kişilik ekibi ile termobaks sistemi ile tencere sıcaklığında tutulan yemekleri her öğünde ayrı servis araçları ile yerine ulaştırıyor.

 GÜNLÜK 2000 KİŞİLİK SICAK YEMEK ÇIKARTIYORUZ

Ada Yemekçilik Şirketi sahibi Onur Kirişçi ve Hüseyin Sayım “10 yıldır Silifke halkına hizmet etmekten son derece onur duyuyoruz. Bizler kalitenin sevgiyle buluştuğu yemekleri siz değerli müşterilerimize ulaştırmak için sabahın erken saatlerinde iş başı yapar, tam zamanında yanınızda oluruz. 30 kişilik ekibimizle birlikte Silifke’de 650 esnaf yemeği ile birlikte toplamda  günde 2000 kişiye yemek çıkartıyoruz. Ayrıca toplu düğün ve cenaze yemeklerinizde her zaman bizleri tercih ettiğiniz için minnettarız” diye konuştular.

 İLK GÜNKÜ HEYECAN VE İSTEKLE HİZMET EDİYORUZ

İlk gün nasıl heyecanlıysak işimizi yaparken her gün aynı heyecanı yaşıyoruz” diye konuşan İş adamı Onur Kirişçi ve Hüseyin Sayım, “Mersin bölgesindeki Bakım Onarım Kumandanlığına bağlı bulunan Gülnar’dan Sartavul’a kadar karakollardaki askerlerin yemek ihalesini de  Allahın izniyle almış bulunuyoruz. Hizmetimiz aksamadan ekibimize yeni katılan elemanlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştular.

 KALİTEDE UYGUN FİYAT FARKI SİZLER İÇİN

 Silifke çarşı içi, küçük sanayi, büyük sanayide bulunan iş yerlerine termobaks sistemiyle sıcak yemek servisi yaptıklarının altını çizen Onur Kirişçi, “Bizler hizmet verirken, bir kişiye  yada on kişiye diye ayırmıyoruz. Nerede bize ihtiyaç varsa bizler oradayız. Bu nedenle siz isteyin biz getirelim. Ayrıca uygun yemek fiyatlarımızla kalite de fark yaratıyoruz. Siparişleriniz için aramanız yeterli, siz isteğinizi söyleyin biz yapıp evinizi iş yerinize kadar getirip servisimizi yapalım” diye belirtiler.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36