AK Partililerden Kan Bağışı

AK Partililerden Kan Bağışı

AK Partililerden Kan Bağışı

 

Silifke AK Parti  ‘Sende kahraman Olabilirsin’ sloganı adı altında kan bağışında bulundular.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke ilçesinde AK Parti Silifke ilçe yönetimi ve çok sayıda partili, ‘Sende kahraman Olabilirsin’  sloganı adı altında Kızılay'a kan bağışında bulundular.

‘ Kan ver Hayat Kurtar’  diyerek kan bağışında öncü olan Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, parti binası önünde kurulan çadırda kan bağışında bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, kan bağışının önemine dikkat çekerek, kanın tek kaynağının insan olduğunun altını çizerek vatandaşları kan vermeye davet etti.

Bağışta bulunmanın hayat kurtarmakla eş değer olduğunu ifade eden Çetin, şunları kaydetti:  "Kızılay’a kan bağışında bulunmak demek verdiğiniz kanla tanımadığınız bir canı kurtarmışsınız demek. Buda o kişi için kahraman olmanızı sağlar. Gelin kan verin ki hayat kurtarın. Unutmayalım ki kan her zaman ihtiyaçtır. Kan bağışının toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en önemli noktalarından biri olduğunun farkındayız.  Bizler bugün AK Parti ilçe yönetimi olarak bu önemli konuda duyarsız kalmamak,  Türk Kızılay’ına destek olmak ve ayrıca kan bağışının hayat kurtaracağı ve bir günde bizim ihtiyacımız olabileceği düşüncesiyle kan bağışında bulunduk."

Kan bağış çağrısına duyarsız kalmayan Parti yönetim kurulu, üyeleri ve çok sayıda vatandaş kan vermek için sıraya geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36