Altunok, onkoloji hastaları ile bir araya geldi

Altunok, onkoloji hastaları ile bir araya geldi

Altunok, onkoloji hastaları ile bir araya geldi

 

Atike CEYLAN KAÇAR

Mersin’in Silifke ilçesinde belediyenin gerçekleştirdiği organizasyonda ilçede yaşayan onkoloji hastaları bir araya getirildi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçede yaşayan onkoloji hastaları ile kahvaltıda buluştu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Altunok, onkoloji hastaları ile birlikte kahvaltı yaparak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Altunok, "İlçemizde yaşayan ve tedavileri devam eden onkoloji hastalarımızla bugün burada bir araya gelmek istedik. Hasta ve yakınlarının uzun süren tedavi süreci nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları en aza indirebilmek amacıyla biz de belediye olarak onlara her anlamda desteğimizi sürdürüyoruz. Zor gününde insanlara destek olmak ve onların hayır duasını almak bizim için büyük bir mutluluk. Bu hastalıkla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum" dedi.

Düzenlenen kahvaltı programına katılan onkoloji hastaları ile birlikte sohbet eden Başkan Altunok, etkinliğe katılan ailelere ve hastalara da çeşitli hediyeler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79