Silifke’de hizmet veren Periodontoloji uzmanına yoğun ilgi

Silifke’de hizmet veren Periodontoloji uzmanına yoğun ilgi

Silifke’de hizmet veren Periodontoloji uzmanına yoğun ilgi

Silifke’de hizmet veren Periodontoloji uzmanına yoğun ilgi

HABER ATIKE CEYLAN KAÇAR 

Sağlık Bakanlığı Mersin İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Silifke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçen yıl atanan Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları) Özlem… hastaların derdine derman oluyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçen yıl atanan Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları) uzman Doktoru Özlem Şahin Ata’nın göreve başlaması ile diş hekimi kadrosunun güçlenerek arttığını dile getiren Silifke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Can Akkaya, "Merkezimizde diş tedavilerinin yanında artık dişeti hastalıkları konusunda da her türlü tedavi bir yıldır verilmeye başlamıştır. Amacımız, merkezimize başvuranları dişeti hastalıkları hakkında bilgilendirmek ve dişeti hastalıkları tedavisi alanında il dışı sevkini kaldırmaktır. Bu konuda merkezimizde görev alan meslektaşımız Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları) uzman Doktoru Özlem Şahin Ata’yı tebrik ediyorum. Sadece ilçemizden değil diğer illerden de hastalarımız artık Silifke’ye gelerek tedavilerini oluyorlar." dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Can Akkaya, " Marmara üniversitesi diş fakültesi üniversitenden mezun olduktan sonra Atatürk üniversitesi diş hekimliği Fakültesi’nde Periodontoloji alanında uzmanlığını tamamlayarak kendi memleketi olan Silifke’ye atanması da ayrıca bir şans olan uzmanımız Dt. Özlem Şahin Ata, güde yaklaşık 20-25 hastaya hizmet sunuyor. Hastalarımızın bütün diş sorunlarını bu şekilde hizmet vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Merkezimizde 18 diş hekimi bulunmakta ve günlük yaklaşık 300 hastaya bakmaktayız.. Bunların yanı sıra evde diş hekimi hizmetimizde mevcuttur. Evde bakıma muhtaç ve merkezimize kadar gelemeyen hastalarımıza biz gidiyoruz. Ayrıca 24 saat hizmet veren diş acil servisimizde yine halkımızın hizmetindedir” dedi.

Periodontoloji Uzmanı Dt. Özlem Şahin Ata ise, “Bölümümüz diş eti hastalıklarına bakan bir bölümdür. Diş eti hastalığı olan hastalarımızın bütün sıkıntılarını burada çözebiliyoruz. Bölgemizde diş eti büyümeleri, kemik erimeleri diş eti çekilmeleri gibi bir çok hastalık var. Bir çok hasta bu şekilde başvuruyor bize. Dis eti çekilmelerini ve büyümelerini tedavi ediyoruz. Protez öncesi hazırlığı ve kemik erimesini durdurmak için de tedavi yapıyoruz. Hepsini burada tedavi edebiliyoruz. Silifke’de bulunan diş merkezimize Mersin’in Erdemli, Mut, Gülnar gibi ilçelerin yanı sıra çevre ilerden gelen hastalarımız bile var. Bu şekilde pek çok hastaya tedavi sunabiliyoruz” dedi.

Diş eti hastalığı bulunan ve Mersin’de hastanelerde sıra bulamadığı için Silifke’ye gelen hasta Burcu Taşer ise, “Mersinde diş eti sıkıntım için randevu almak istedim ama bulamadım. Bu nedenle Silifke’de böyle bir bölüm olduğunu duyarak geldim ve tedavimi oluyorum çok mutluyum. Silifke gibi bir ilçede böylesine bir hizmetin verilmesi ayrıca gurur verici. Doktorlarımıza teşekkür ediyorum Allah devletimize zeval vermesin.” Dedi.

24 saat diş acil hizmeti için randevu alacak hastaların gerek merkeze gelerek yada sağlık bakanlığının 182 hattından randevu alarak ulaşabilecekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çiğdem 1 yıl önce

Ben hiç memnun kalmadım gittim ama hiçbir çözüm üretmeden geri döndüm oysa ben Özlem hanımdan çok umutlu gittim ama hiç memnun kalmadım ve çözüm üretmedi

banner36

banner79