Silifke’de Özel Kardiyoloji Muayenehanesi açıldı

Silifke’de Özel Kardiyoloji Muayenehanesi açıldı

Silifke’de Özel Kardiyoloji Muayenehanesi açıldı

Silifke’de büyük bir boşluğu doldurarak özel muayene açan Uzman Dr. Barış Çelebi hasta kabulüne başladı.

2012 yılından bu yana Silifke Devlet Hastanesinde görev yaparak gerek mesleki bilgi ve deneyimi gerek hastalara olan insanı yaklaşımın nedeniyle Silifkelilerin gönlünde taht kuran Doktor Çelebi, meslek hayatına açtığı özel muayenehanesinde hizmet vererek devam ediyor.

Dr. Çelebi’nin Uzmanlık alanları arasında bulunan, Elektrokardiyografi, Efor Testi, kokardiyografi, Ritm Holteri, Koroner Anjigrafi, Elektrofizyolojik Çalişma/Ablasyon, Kalp Pili, Perkutan Transluminal Koroner Anjiyoplasti / Stent olarak gerek uygulama gerekse teşhis koyma konusunda hizmet veriyor.

Atatürk Bulvarı, Özkan 3 Apartmanı, Kat:5, Numara:19 Silifke adresinde hasta kabulü yapan Doktor Çelebi’ye ulaşmak ve randevu almak isteyen ise +90 554 874 07 33-E-Posta [email protected] adreslerinden ulaşabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36