Aday Tuna, Silifke Ziraat Odasını ziyaret etti

Aday Tuna, Silifke Ziraat Odasını ziyaret etti

Aday Tuna,  Silifke Ziraat Odasını ziyaret etti

 

 

Başkan Doygun, “Milletin efendisi çiftçiyi unutmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum”

 

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna Silifke’de bir takım ziyaretler düzenledi. Seçim çalışmaları kapsamında ziyarete bulunduğu yerlerin arasında olan Silifke Ziraat Odasında Oda Başkanı Cafer Doygun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

 

Aday Hamit Tuna’ya MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere, MHP Silifke Belediye Başkan Aday adayları Mücahit Aktan, Yahya Yılmaz, Eyüp Arslan ve Ali Alptekin eşlik ederken Kadın Kolları Başkanı Seçil eser ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

Odanın meclis toplantı salonunda Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamut Tuna’ya kabul eden Başkan Doygun, “Milletin efendisi çiftçinin Silifke’deki temsilcisi olarak sizleri burada görmekten mutluluk duyduk. Bu milletin en önemli topluluğu olan çiftçilerimize önem vermeniz bizleri ayrıca mutlu etti. Adaylığınız memleketimiz için ve sizin için hayırlısı olsun. Memleket bizim bu nedenle bir taş üstüne taş koyandan Allahrazı olsun. Sizlerde siyaset yaparak memlekete hizmet etme telaşı içindesiniz. Zaman bilgi ve beceri isteyen Belediye Başkanlığı yarışında sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

 Başkan Tuna ise, “Bir yanım çiftçi bu nedenle çiftçinin durumunu ve toprağın ne zorluklarla işlendiğini çok iyi biliyorum. Biliyorsunuz ki Toroslar Belediye Başkanıyım ve görev yaptığımı yıllar boyunca özellikle tropikal bir çok ürün yetiştirerek öncü olduk. Üreterek kazanma ve üreterek yönetme anlayışı içinde olmamdan dolayı bizim için çiftçimiz çok önemlidir. Sizin de dediğiniz gibi milletin efendisi çiftçi sizde çiftçilerimizin Silifke temsilcisi olarak bizleri ağırladınız. Toprak üzerine bir çok projemiz var. Allah izin verirde belediyeyi yine kazanırsak o zaman 4 mevsim ürün aldığımız canım memleketime gönlümden geçen bütün projeleri gerçekleştirebileceğim. Sizlerin desteği ile üretimde öncü Mersin için çalışacağım” dedi.

Konuşmaların ardından Aday Hamit Tuna, yanında getirdiği çikolata ve hediyeyi Başkan Cafer Doyğun’a takdim etti.

 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36