Ak Parti, İlçe Kongrelerine Başlıyor

Ak Parti, İlçe Kongrelerine Başlıyor

Ak Parti, İlçe Kongrelerine Başlıyor

 

AK Parti  Mersin İl Başkanlığı tarafından yapılacak olan ilçe kongrelerinin takvimi belli oldu.

AK Parti  Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı  Levent AliBostan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe kongrelerinin 29  Eylül'de başlayacağını, olağan kongre sürecinin ilk olarak  Yenişehir ve  Silifke ilçelerinde yapılacağını belirtti.

Bostan, kongrelerin partileri ve davalarına yakışır coşkulu bir şekilde demokrasi şöleninde gerçekleşeceğini, kongreler sonrasında başkan kim seçilirse seçilsin  AK Parti ile hizmetin üst düzeyde devam edeceğini kaydetti.

29  Eylül'de yapılacak olan  Yenişehir ve  Silifke'nin ardından 30  Eylül'de  Toroslarilçesinde kongre gerçekleştirileceğini aktaran Bostan, şunları kaydetti:

"Kongrelerimizle başlayıp kongre takvimine göre tüm ilçelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayıp partimize ve davamıza ve asıl iradenin tecelli ettiği milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta yanımızda olan, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm arkadaşlarımıza minnet duyuyoruz.  Mersinli hemşehrilerimizi kongrelerimize davet ediyor, demokrasi şölenine tanıklık etmeye çağırıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36