AK Parti Silifke 5. Olağan İlçe Kadın Kolları kongresi yapıldı

Silifke Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi’ne; AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Mustafa Çetin, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda partili ve basın mensupları katıldı.

AK Parti Silifke 5. Olağan İlçe Kadın Kolları kongresi yapıldı

’Tarih yazıldıysa yazılsın, bizler ecdadımızın mücadelesini biliriz. Doğru olanı uygular, her zaman mazlumun yanında olan devletiz.’

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede ilk konuşmayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can yaptı.

Can konuşmasında ,’’ Tarih yazıldıysa yazılsın, bizler ecdadımızın mücadelesini biliriz. Doğru olanı uygular, her zaman mazlumun yanında olan devletiz. Bu doğrultuda, gerek sınırlarımızı tehdit eden gerekse zulme uğrayıp evlerini topraklarını terk etmek zorunda kalan kardeşlerimize zulüm yapan terör belasına son ermek için, bugün Zeytin Dalı harekatını gerçekleştirmekteyiz. Rabbimden ordumuzu ve bu harekatta görev alan güvenlik güçlerimizi muzaffer eylemesini diler, şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar dilerim.

2002 'den yola çıktığımız bu güne kadar Türkiye Cumhuriyeti için büyük hizmetlere imza atmış aynı zamanda, Dünya lideri olan Kurucu Genel Başkanımız ve  Sayın Cumhurbaşkanımız ile bu yolu yürümüş olmaktan  gurur ve onur duymaktayım. Sadece ülkesinin değil bütün İslam aleminin de sorunlarını kendine dert edinmiş, mazlumların yanında olan bir anlayış içerisinde olarak teşkilatça üzerimize düşen ne görev varsa yapma arzusu içerisindeyiz. Bu doğrultuda sizlerin zalimlerin karşısında daima mazlumların safında durmanızı istemekteyiz.

 

Hain terör örgütü FETÖ’nün gerçekleştirmiş olduğu 15 Temmuz darbe girişiminde vatanını bayrağını, ezanını ve bağımsızlığı için canını ortaya koyan tüm dünyaya birlik ve beraberlik  mesajı vererek hiç bir zaman yılmayacağımızın mesajını vermiş bulunmaktayız. Her zaman aynı duygu ve isteklerle birlik beraberlik içinde olacağımızı herkesin bilmesi gerekmektedir. Hepinizin bildiği üzere 2023 -2053-2071 hedeflerine doğru adım adım ilerlediğimiz şu günlerde Kadın Kolları Başkanlığına getirilerek sorumluluklarımızın ve yükümüzün ağır olduğunu bilmekteyiz. İnşallah yenilenen yönetim kurulu üyelerimle birlikte bu hedef için çalışacağız. Değerli arkadaşlarım Millet hizmet bekler. Millete hizmet edeni de millet duasıyla korur. İktidarın gücünü ve hizmetle tanışmasını istediğimiz Silifke’mizde çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Silifke’mizi Ak Belediyecilikle tanıştırıp hizmetleri ilçemize getirmek yegane arzumuzdur. Gerçekleştirmiş olduğumuz kongremizin Ak sevdalı kadınlarımıza ve Silifke’mize hayırlara vesile olmasını diler başta Sayın İlçe başkanım sayın Mustafa Çetin olmak üzere teşkilatımızda görev aldığımız, birlikte çalıştığımız dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. ‘’dedi.

 

Ardından Silifke AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma yaptı.

 Çetin konuşmasında ,’’İnsanlık mektebinin ilk hocasıdır kadın. Kadın insan olmanın vesilesidir. Havva'dır, Meryem'dir kadın. Adam olmadan önce insan olabilmenin en önemli unsurudur kadın. Çoğu zaman değil her zaman gözün nuru, hayatın can damarıdır kadın. İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır kadın. Davası uğruna gecesini gündüzüne katan eşinden işinden evinden fedakarlık eden ama asla yorulmayandır kadın. Tüm vatan evlatları için dua edendir kadın. Şehit tabutuna sarılmış gözyaşı döken şehit anasıdır kadın. Ev toprağın üzerine kurulmaz kadın üzerine kurulur. Yeryüzündeki gördüğümüz her şey kadınların eseridir. 2019 seçimi bizim için çok önemli.

Silifke'de ben bu ışığı görüyorum. Allahın izniyle inşallah 2019 yılında yerel ve genel seçimi almamamız için bir sebep yok. Biz bir hedef koyduk kendimize 2019 'a inşallah Silifke'de yerel seçimi başarı ile kazanıp Genel Merkezimize hediye edeceğiz inşallah. Ben bu duygu ve düşüncelerle şimdiye kadar emek vermiş, görev yapmış gecesini gündüzüne katmış, yağmur çamur demeden çalışmış, hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimde görev alacak hanım kardeşlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizi hiç yalnız bırakmayan, dertlerimize dertlenen Sayın Milletvekilimiz Hacı Özkan'a da ayrıca teşekkür ediyorum. ‘’dedi. Mersin AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu ile AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da birer konuşma yaptılar. Yaptıkları konuşmada birlik, beraberlik vurgusu yaparak, yapılan AK Parti Silifke 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi’nin güzellikler ve hayırlar getirmesini dilediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36