Akan, AK Parti’den aday adayı

AK Parti Silifke İlçe Başkan Yardımcılarından Mustafa Akan, görevinden istifa ederek, partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Akan, AK Parti’den aday adayı

AK Parti Silifke İlçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinden istifa eden Mustafa Akan, Göksu Otel’de yaptığı toplantı ile Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Başkan Yardımcısı Kemal Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Emine Can, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Ünver ve partililerin katılarak destek verdiği Mustafa Akan, Göksu Otelde yapılan toplantıda aday adaylığını açıkladı.


AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Mustafa Akan’a başarılar diledi ve yolunun açık olması temennisinde bulundu.


Mustafa Akan, aday adaylığı açıklamasında yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dava ve yol arkadaşlarına, sizlere, en kalbi duygularımı sunuyorum.
Silifke’mize ve cennet vatan Türkiye’mize daha iyi hizmet verebilmek için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Mersin milletvekili aday adaylığımı açıklamak için buradayız. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen ve 15 milyona yakın vatandaşımızın etkilendiği birçok vatandaşımızın rahmeti rahmana kavuştuğu deprem felaketi nedeniyle; vefat edenlere, Allah’tan rahmet diliyorum. Hasta ve yaralı vatandaşlarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha inşallah böyle acıları ülkemize yaşatmasın.

Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gönlümü vererek, memleketimize hizmet edebilmek için gece gündüz demeden aşk ile koştum. Teşkilatımızda, 36 aydır, gurur duyarak, şanla, şerefle ve aşkla yürüdüm.
Atalarımızın çok güzel bir sözü var; “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” diye. Hepiniz şahit oldunuz ki, 36 ay önce başladığım Ak Parti İlçe Başkanı Danışmanı ve Yardımcılığı görevimden, adaylığım sebebi ile Mart ayında ayrıldım. Geçen sürede,  88 mahallemizde tüm halkımız ile görüştük, sorunlarını dinledik, dertleştik ve gücümüzün yettiği oranda çözmeye çalıştık, her konuda her zaman ulaşabilecekleri birisi olmaya çalıştım. Her zaman partimizin bir neferi olmaktan gurur duydum.
Saygıdeğer hemşerilerim, hayatını Silifke Sevdası ve Özlemi ile geçmiş bir kardeşiniz olarak, bu sevdamızı; 2010 yılından itibaren,
“Sosyal Medyada Bir Sevdadır Silifke”
grubunda paylaştığım projelerde anlatmaya çalıştım, Projelerimiz çok ilgi gördü ve proje uygulamaya yetkili tüm birimler tarafından bazı revizyonlarla da olsa uygulandı, uygulanmaya devam ediyor, değer verip uygulayan emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Silifke’ye hizmet etmede rüştünü ispat etmiş bir kardeşiniz olarak şimdi bu bilgi ve birikimlerimizle sizleri gazi meclisimizde temsil etmek için, milletvekili aday adayı oldum.
Mazlum coğrafyaların ve milletimizin tek umudu Ak partimiz ve dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir nebze de olsa gücüne güç katmak için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda dualarınıza, desteklerinize ihtiyacımız olduğunu bildiriyor, ya Allah ya bismillah ‘sefer bizden zafer Allah’tan’ diyor, desteklerinizle 2023 seçimlerinde bu meydanda hep beraber cumhurbaşkanımızın 15. Seçim zaferini kutlamayı nasip etmesi için, Cumhur ittifakımız ile birlikte çıktığımız bu seferin zafer ile sonuçlanması için Allah’a dua ediyorum.
Özellikle her daim yanımda olan eşim, kızlarım, ailem, gönül dostlarım başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ve özellikle Cumhur ittifakımızın temsilcilerine teşekkür ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
AkanAK Partiden Aday Adayı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79