Altunok seçim gezisinde

Cumhur İttifakı adayı olarak yeniden Silifke Belediye Başkanlığına aday olan Sadık Altunok, seçim gezilerini sürdürüyor.

Altunok seçim gezisinde

AK Parti ve MHP İlçe Başkanlığı Seçim Komisyonu tarafından hazırlanan seçim gezilerini programına katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un, resmi kurumların yanı sıra sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek destek istediği öğrenildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu ve tüm Silifkelilerin desteğini beklediğini açıklayan Başkan Altunok, “5 yıllık süreçte Silifke’miz için halkımız için hayata geçirdiğimiz projelerimiz ortada. Cumhur ittifakı bir belediye olarak halkımıza ve şehrimize modern ve sağlıklı hizmetler gerçekleştirerek halkımızın ihtiyaçlarına cevap verdik. Önümüzdeki 5 yılda hayata geçireceğimiz yeni projelerimiz de şu anda hazır. Bu projelerimizi ve hayata geçireceğimiz çalışmaları önümüzdeki günlerde halkımızla paylaşacağım. Resmi kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla güzel şehrimiz Silifke’yi birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Destek sizden, hizmet bizden” diyerek 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Serdar Soydan ve kendisi için halktan destek istedi.

Seçim gezisi programında Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Küpük, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yasin Ünver, KAÇEP Başkanı Büşra Gezer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can, Seçim Komitesi Başkanları Hidayet Eren ve Mustafa Uysal, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.

Anahtar Kelimeler:
Altunok Seçim Gezisinde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36