Asenalardan, Ak Kadınlara ziyaret

Asenalar, Ak Kadınları ziyaret etti.

Asenalardan, Ak Kadınlara ziyaret

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silifke ilçe Kadın Kolları Başkanı Seçil Eser ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can ve İlçe Başkanı Mustafa Çetin’e iadeyi ziyarette bulundular.

İlçenin gelişmesi ve daha güzel bir şehir olması için yapılan yatırım ve geleceğe dair projeler üzerine sohbetlerin yapıldığı ziyarette iki parti kadın kolları başkanları birbirlerine çiçek takdim etti.

Daha önce kendilerine yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmek ve iadeyi ziyarette bulunduklarını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Silifke Kadın Kolları Başkanı Seçil Eser, “bu gün bizi kapıda karşılayan ve oldukça güzel şekilde ağırlayan Değerli Başkan Emine Can ve yönetimine güzel ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

Kendilerine yapılan anlamlı ziyaretten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Başkan Emine Can ise “Değerli Başkan Seçil Eser hanımı ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tür ziyaretler bizleri onurlandırıyor. Kadınların her daim siyasetin ve yaşamın içinde olması bizleri gururlandırdığı gibi başarıların devamı içinde kadınlara güç veriyor.” ifadesini kullandı.

Asenalar, Ak Kadınları ziyaretinin ardından Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Çetin’i de makamında ziyaret ederek kendilerine görevlerinde başarılar dilediler.
Oldukça keyifli geçen ziyaretin ardından günün anısına parti binası önünde  fotoğraf çektirdiler.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79