Av. Kürşat Türker Ercan Yeniden MHP MDK Üyesi Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Kürşat Türker Ercan, 18 Mart 2018 Pazar günü gerçekleştirilen 12. Büyük Kurultay'da yeniden MDK Üyeliğine seçildi.

Av. Kürşat Türker Ercan Yeniden MHP MDK Üyesi Seçildi

Kurultay sonrası bir açıklama yapan Av. Kürşat Türker Ercan  "Milli Duruş Şühedaya Vefa Millete Beka" teması ile gerçekleştirdiğimiz, 12. Olağan Büyük Kurultayımız sadece partimizin değil Türk siyasi hayatının en kalabalık ve coşkulu kurultayı oldu. Ülkemizin dört bir yanından Ankara'ya gelen teşkilatlarımızın coşku ve kalabalığı Ankara Spor Salonuna sığmadı. Bu noktada Ankara'ya en kalabalık gelen teşkilatlardan biri olan MHP Mersin teşkilatımız da gururumuzu kabarttı. Dün MHP bitti diyerek nifak tohumları eken çevrelerin, siyaseten topa girme arayışını kapalı kapılar arkasında aradığı bir dönemde Milliyetçi Hareket Partisi "Milli Duruş"un tek timsali, "Şühedaya Vefa"nın ta kendisi, "Millete Beka"nın ise tek umudu olduğunu tüm dava arkadaşları ile beraber hiç kimseye nasip olamamış bir şanla ve şerefle Ankara'dan tüm dünyaya ilan etmiştir.

Kurultaya katılan delegelerimizin tamamının imzası ile aday gösterilen genel başkanımız, geçerli oyların da tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçilmiş, tarlalara ve sokaklara çekilmek istenen ülkücü irade lideri ile yoluna devam etme kararlılığını ortaya koymuştur.

Şahsım da sayın genel başkanımızın takdiri ve ülkücü iradenin tezahürü, delegelerimizin teveccühü ile ikinci kez bu kutlu mücadelenin parçası olma şerefi ile şereflendirilmiş ve yeniden Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Bu vesileyle şahsımı göreve ikinci kez layık gören genel başkanımıza ve delegelerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Bu tarihi ve gurur verici tabloya bir "ülkücü" olarak tanık olmanın ve hareketimizin lideri sayın genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey ve ülkücü irade tarafından Türk Milletinin beka mücadelesinin çilesine talip olan kadrolara "MDK Üyesi" olarak layık görülmenin mutluluğu ve şerefini yaşıyorum.

Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümünde Afrin'e "adalet sancağı" ile giren Türk ordusunun "Kızılelma" istikameti; aynı zamanda doğum günüm olan 18 Mart'ta, Ankara'da şahlanan ülkücü Türk mührü ile mukaddes bir zafer günü olarak yeniden tarihe geçmiştir.

Bu vesileyle 18 Mart Çanakkale ve Afrin zaferimizi kutluyor, toprağı Türk'e vatan yapan şühedaya vefa ve minnet duygumuz ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kurultayımıza iştirak eden gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türklüğün şahlanışına vesile olacak başta hareketimizin lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey olmak üzere büyük kurultayımızda göreve seçilen tüm dava arkadaşlarımı kutluyor ve hayırlı muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36