Aydın, "Teslim olmak Türk Milletinin kaderinde yoktur"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın, İYİ Parti yönetimi, milletvekili aday adayları ve partililer ile Silifke belediyesi mesire alanında bir araya geldi.

Aydın, "Teslim olmak Türk Milletinin kaderinde yoktur"

Silifke Belediyesi Mesire alanında, İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından, partiye  katılım programı düzenlendi. Düzenlenen törende eski bakan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partiye katılan yeni üyelere rozet takarak, başarılar diledi.

 

İYİ Parti'ye katılım programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törende ilk konuşmayı İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Ahmet Murat Metin yaptı. Metin yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı;

 

''Bizler tüm kalbimle inanıyorum ki Türkiye'nin geleceğini inşaa edeceğiz.''

 

'' İyi niyetlerle ve tertemiz duygularla yüce Türk Milletine hizmet etmek için, bugün burada olan bizler tüm kalbimle inanıyorum ki Türkiye'nin geleceğini inşaa edeceğiz. Bu ülkede yaşayan herkesin adaletten payını aldığı, özgürlük içinde yaşadığı rahatça paylaşma sahibi olduğu Türkiye'yi oluşturmak, yine bizlere nasip olacaktır. Kıca köyünden Yeşilovacık'a, Hurma köyünden Narlıkuyu'ya, dağlarda kurulu Yörük çadırlarına kadar büyük mücadelede Silifke Kalesi gibi dimdik ayakta duran aziz milletimizden başka kimsemiz yoktur. Bu sebeple ki Göksu Irmağı kadar coşkuluyuz. Hani şair'in dediği gibi, '' Yok mu kurtaracak bahtı kara maderini.'' 16 yıldır karanlığa hapsedilmek için çabalanan koca Türk Milleti yetiştirdiği evlatlarını İYİ Parti çatısı altında işte bu sebepten bir araya getirmiştir.  Mücadelemiz yüksek hedefler uğruna sürecek ve sonuna kadar milletimizin duası ve destekleriyle ayakta duracağız. Bununla hayat bulacağız. Bu sebepledir ki 4 Mayıs 2018 günü Silifke Adliye binasına koşan ve ilk günde sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için bine yakın imza veren tüm Silifkeli hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Ben bir kardeşiniz olarak bu Kuvayi Milliye mücadelesinin hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene''

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın ise yaptığı konuşmada , " İyilik hareketini doğuran sebepleri unutmamak lazım. Bu bir zaruriyetten doğdu. 16 yıldır ülkemizi yöneten siyasi iktidar, her seçimde sanki karşısındakilerle oyun oynarcasına her gün zalimliğini hoyratlığını bir adım öne taşıyarak bu ülkenin çimentosu durumunda olan kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vidalarını gevşeterek ülkeyi başka bir istikamete yöneltecek kendine göre akıllı bir siyaset uygulayarak adım adım hedefine doğru gitti. Gördük ki bunların Allah korkusu da yokmuş. Sırf iktidarlarını korumak için yüce dinimiz İslamı emellerine alet edecek her türlü yolu denemekten kaçınmadılar. Bu işleri yaparken de zerre kadar da yüzleri kızarmadı. Bir milleti ayakta tutan en temel şey olan adalet duygusunun ortadan kalktığını gördük. Adaletin, bir siyasi iktidarın kılıcı haline büründü. Bizler de bunları görerek bu niyetle harekete geçtik. Bu Partiyi kuran ve ona omuz veren insanlara cesaret veren ,o korku denen çemberi yararak bu milletin geleceğini kurtarmak iradesini bize veren sizlersiniz. Bunun için bu aradayız. Çünkü şuna inanıyoruz. Teslim olmak Türk Milletinin kaderinde yoktur. Allah'ın izniyle kuramaz dedikleri partiyi kurduk,teşkilatlanamaz dedikleri partiyi hiç kimsenin aklına gelmeyecek kısa sürede kurarak, şu anda Türkiye'nin en teşkilatlı partisi haline getirdik. Hakkaride'de varız, Tuncelide'de varız, Mardin'de de varız, Şırnakta da varız, Türkiye'nin her yerinde varız. Bu bir inanç hareketidir, bu bir kararlılık hareketidir. Genel Başkanımız Meral Akşener'in izinde yürümekten onur ve mutluluk duyuyor, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimin Türk Milleti için hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından  İYİ Parti'ye yeni katılan  üyelere  rozet  takıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79