Bakan Elvan Mersin’de incelemelerde bulundu

Akbelen Bulvarı Köprülü Kavşak Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Bakan Elvan Mersin’de incelemelerde bulundu

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Su ile birlikte katıldığı ‘Zeytin Dalı Harekatı Şehitler Ormanı’ fidan dikme töreni sonrasında Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Akbelen Bulvarı üzerinde yapımına devam edilen köprülü kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Vali Ali İhsan Su, Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost’un da eşlik ettiği incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, kavşak çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Bakan Elvan, yaklaşık maliyeti 75 milyon lirayı bulan ve bulunduğu bölgedeki trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan köprülü kavşağın 60 gün içerisinde tamamlanarak Mersinlilerin hizmetine sunulacağının da müjdesini verdi.

 

Bakan Elvan’ın, bu projenin sıradan bir köprülü kavşak projesi olmadığının ve tamamlandığında da görüleceği gibi büyük ölçekli bir proje olduğunun altını çizerek noktaladığı konuşmasının ardından inceleme, projede gelinen son durum ve devam eden çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Dost ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alması sonrasında, şantiye alanının gezilmesiyle sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36