Bakan Elvan, Silifke’de incelemelerde bulundu

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Silifke ilçesindeki Taşucu Öğretmenevi ve şehir stadyumunda incelemelerde bulunarak, Atakent 23 Nisan Gençlik Kampında gençlerle bir araya geldi.

Bakan Elvan, Silifke’de incelemelerde bulundu

Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, incelemeleri sırasında Kalkınma Bakanı Elvan'a Vali Ali İhsan Su, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Silifke Kaymakam Vekili Avni Kula ve il protokol üyeleri eşlik etti. İlk olarak yapımı tamamlanan ve tefrişatı devam eden Taşucu Öğretmenevi'nde incelemelerde bulunan Bakan Elvan, ardından ışıklandırması yapılan, çimleri yenilenen ve ek tribün inşa edilen Silifke Stadyumunu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Stadyum gezisinin ardından Atakent 23 Nisan Gençlik Kampına geçen Bakan Elvan, burada kamp yapan gençlerle bir araya geldi ve sohbet etti. Elvan, daha çok genci bu kamplardan yararlanabilmesi için bölgede bulunan 6 adet gençlik kampının 40 milyon lira yatırım bedeliyle modernize edildiğini belirtti.

 

Elvan, son olarak Erdemli Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79