Başkan Can, güven tazeledi

Ak Parti Mersin'de ''İnandığın Yolda Yürü'' temalı İlçe Kadın Kolları Olağan Kongreleri devam ediyor.

Başkan Can, güven tazeledi

Ak Parti Silifke 6. Olağan İlçe Kongresi , Silifke'de pandemi ile mücadele tedbirleri altında gerçekleşti. Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz , Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu Öner , Ak Parti Silifke İlçe Başkanı M Emin Kurt , Silifke Belediye Başkanı Vekili Sadık Altunok , Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri , Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partililerin katıldığı kongrede Başkanlığa Emine Can  seçildi.

Kongrede konuşan Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz '' Silifke İlçe Kadın Kollarımızın 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. Güven tazeleyen Emine Can ve ekibine başarılar diler, kongremizin teşkilatımıza ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim '' dedi.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu Öner ise '' Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Silifke Kadın Kolları 6. Olağan ilçe kongremizi AK Parti Mersin Milletvekilimiz Sayın Zeynep Gül Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirdik. Kongremiz Partimize, Mersin'imize ve Silifke ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Güven tazeleyerek görevine devam eden Emine Can başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum '' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Güven TazelediBaşkan Can
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79