Başkan Çetin’den Vefa Toplantısı

Başkan Çetin’den Vefa Toplantısı

Başkan Çetin’den  Vefa Toplantısı

 Haber: Atike Ceylan

 

 Mersin’in Silifke ilçesinde AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana parti içinde görev alan, eski belediye başkanları, belde başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleriyle vefa ve istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantının Başkanlığını Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin yaparken, yönetim kurulu üyelerine de hazır bulundular..

 

Silifke Öğretmenevinde  düzenlenen toplantıda birlik mesajı veren Başkan Çetin, “Bu mesele Mustafa Çetin meselesi değil, memleket meselesi. Kimse beni sevmek zorunda değil lakin, gönül verdiği davasına hizmet etmek zorundadır. Bu nedenle önümüzdeki seçimler için çalışmamız gerekmektedir” dedi.

Başkan Mustafa Çetin , “değerli büyüklerim öncelikle partimizin ilk kurucularından birisi olarak sizlerin bu zamana kadar partimize olan emeklerine şahit oldum ve bu anlamda teyekkür ediyorum. Bugün burada sizlerin değerli tecrübeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için toplandık. Bizler  yeni Türkiye’nin mimarları olma gayretinde ve ülkemize, şehrimize hizmet etme çabasındayız. Gün birlik beraberlik içerisinde hareket etme, AK Parti’ye, davamıza sahip çıkma günüdür.  Eski yönetimlerde yer alan arkadaşlarımız çeşitli hizmetler yaptı ve bizler de onlardan aldığımız hizmet bayrağını en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Sen, ben değil biz olarak, bir bütün olarak hareket etmeliyiz., çünkü mesele ülke meselesi.  İnsanız, hepimiz hata yapmış olabiliriz ama önemli olan küsmek, darılmak yerine kenetlenmek ve mücadeleye devam etmek. Benim de bir kusurum varsa söyleyin, sizler benim büyüğümsünüz hatalarımızı düzelterek yolumuza devam etmeliyiz.''

 

 

Yönetim içinde çeşitli kademelerde yapılandıklarını belirten Başkan Çetin, Silifke’yi 6 mahalle olarak ayırdıklarını ve her mahallede 100 saha gönüllüyle çalışıldığını, gece petroller ve fırınlar dahil olmak üzere her kesime ulaştıklarını, el sıkmadık vatandaş kalmayıncaya kadar Silifke’yi karış karış dolaşmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Çetin, Hizmetlerin vatandaşa daha hızlı ulaşması anlamında Silifke’nin bu dönem oldukça şanslı olduğunu, Kalkınma Bakanı Lütfi elvan gibi bir bakanlarının olduğunu ve Silifke’nin ihtiyaçları konusunda kendisinin öncelik tanığını belirtti.

Bu şansın iyi değerlendirilmesi konusunda hep birlikte eksiklerin tespitinin hızla yapılıp projelerin üretilmesi vatandasın sıkıntılarının birebir yerinde tespit edilmesi ve sıkıntıların giderilmesi için çalışmaları gerektiği belirterek, “' 2019 yılında yapılacak olan genel  ve  yerel seçimler için, seçmen açısından sıkıntılı bölgelerimiz var ve bu bölgelerimize ağırlık veriyoruz. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini, şikayetlerini, yönetimimizde yer alan her bir partilimizle, üyemizle dinliyor ve sorunlarının çözülmesine yönelik notlarımızı alıp, çalışmalar yapıyoruz.  Yaşlılarımızla, emeklilerimizle, işçilerimizle, ev hanımlarıyla, partili partisiz toplumun her bir iş kolunda faaliyet gösteren vatandaşlarımızla, çocuklarla 7'den 70'e herkesle bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Kendimizi ve davamızı anlatıyoruz. Silifke'yi nasıl görmek istediklerini soruyor, ne beklediklerini öğreniyoruz. 2019 seçimlerine bu şekilde vatandaşlarımızla hasbihal ederek, kendi eksikliklerimizin farkına vararak ve kendimizi bir adım daha geliştirmek için çalışarak devam ediyoruz. Bu uğurda bizimle birlikte gecesini gündüzüne katan parti üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Her şey Silifke için. Başka Silifke yok. ''dedi.

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatında eski yönetimde görev yapan isimler de birer konuşma yaparak, toplantının düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, toplantıda emeği geçen başta Silifke AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin olmak üzere, parti üyelerine teşekkür ettiler.

Başkan Mustafa Çetin  yapılan konuşmaların ardından , 2017 yılında yapılan ve  yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Daha sonra  toplantıya katılan eski ve yeni yöneticilerle , yapılacak çalışmalar hakkında paylaşımlarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36