Başkan Günel, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusunu yaptı.

Başkan Günel, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Başkan Ahmet Günel, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisinden Gülnar Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz’a teslim eden Başkan Günel, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerin ülkemize, Mersinimize ve Gülnarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Adaylık başvurusu sonrası açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “1999 yılı Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilerek siyasete atıldım. Bu görevimi sürdürmekte iken Belediye Başkanının Milletvekili adayı olmasından dolayı, 2002 yılında Belediye Meclisinin kendi arasında yapmış olduğu seçimin sonunda Asil Belediye Başkanı olarak seçildim. 2004-2009-2014 yıllarında yapılan yerel seçimlerde tekrar Belediye Başkanı adayı olarak seçime katıldım. Seçimlerde Gülnarlı hemşerilerimin teveccühü ile tekrar Belediye Başkanı seçildim. Şimdi önümüzde tekrar bir yerel seçim var. Adaylık başvurumuzu genel merkezimize yaptık. Allah hakkımızda hayırlısı ise bizlere tekrar adaylığımızı nasip etsin. Aday adaylığımızın partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36