Başkan Noğay ve ekibinden gazetemize ziyaret

Başkan Noğay ve ekibinden gazetemize ziyaret

Başkan Noğay ve ekibinden gazetemize ziyaret

  

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay, Kadın Kolları Başkanı Seçil Eser ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Yapılan ziyarette Başkan Noğay ve beraberindeki heyet Gazetemizin Sahibi Atike Ceylan’ı mesleğindeki başarısından dolayı kutlayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

 

Basının ülkemizde ve uluslararası platformdaki etkisinin önemine vurgu yapan Nogay, gazeteciliğin ince çizgileri olan titizlik ve bilgi isteyen güzide bir meslek olduğunu ve bu mesleği icra edenlerin de toplumsal açıdan farklı bireyler olduğunu belirtti.

 

Özellikle ilçemizin sorunlarının gündeme gelmesi konusunda Atike Ceylan hanımın çalışmalarını internet gazetesinden takip ediyoruz. Bu anlamda bizleri doğru ve tarafsız bilgi akışı sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca yaz, kış, yağmur, çamur demeden her tür zorlu şartlarda toplumu bilgilendirmek adına yaptıkları çalışmalar takdire değer olan tüm çalışan gazetecilerin bu önemli gününü kutluyorum” dedi.

Başkan Noğay konuşmasının ardından anlamlı bir hediye olan Türk Bayrağı hediyesini takdim etti.

Kadın Kolları Başkanı Seçil Eser ise Gazetemiz Sahibi Ceylan’a,  bir kalem hediye ederek, meslek hayatındaki başarılarının devamını diledi.

 

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu belirten  Atike Ceylan ise “bu önemli günümüzde bizleri ziyaret ederek onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Sunulan hediyeler beni oldukça onure etti. Türk Bayrağı ve kalem hediyesi beni oldukça heyecanlandırdı. Bu duygu ve düşüncelerinizi hak ettiğimi düşünmeniz de ayrıca gurur vericidir. Ziyaretiniz ve ince davranışlarınız için çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36