Başkan Turgut, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP'den Silifke Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusunu yaptı.

Başkan Turgut, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Başkan Turgut, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için CHP’den Silifke Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını CHP Silifke İlçe Örgütü yönetimine teslim eden Turgut, 2019 yerel seçimlerinin partisi ve kenti için hayırlı olmasını diledi.

Partililerin ve vatandaşların gösterdiği birlik ve beraberlik karşısında geleceğe daha umutla baktığını kaydeden Başkan Mustafa Turgut, “Bir yerel seçime doğru gidiyoruz. Seçime giderken, umutsuzluğa düşmemek, gelecek nesillere daha iyi bir Silifke bırakmak şartıyla, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha fazla sağlamalıyız. 2014 yılında çıktığımız bu yolda seçimi kazandıktan sonra hiç yatmadık, dinlenmedik ve mazbatamızı aldığımız günden itibaren Silifke için kolları sıvadık.

Bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptık. Daha yaşanılır daha güzel bir Silifke için hep birlikte bu hizmetleri yapmaya da devam ediyoruz.  

Bugün aday adaylığı dosyamızı İlçe Örgütümüze teslim ettik. Silifke ile ilgili çok güzel projelerimiz ve hayallerimiz var. Devam etmekte olan birçok projemiz ve çalışmalarımız mevcut. Kentimizin sorunlarını ve çözümlerini iyi biliyorum. Aday adaylığımızın partimize ve kentimize hayırlı olmasını diliyor, desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79