Başkan Turgut, Akran eğitiminde gençlerle buluştu

Başkan Turgut, Akran eğitiminde gençlerle buluştu

Başkan Turgut, Akran eğitiminde gençlerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından düzenlenen 'Gençlik Akran Eğitimi' programı kapsamında gençlerle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, siyasi deneyimleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

CHP Parti Okulu bünyesinde düzenlenen Gençlik Akran Eğitimi programı 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Silifke Göksu Otel’de gerçekleştirildi. Eğitime çok sayıda gençler ve eğitimciler katıldı.

Akran Eğitimi ve Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi programlarının “Deneyim Konuşuyor” başlıklı toplantısında gençlerle buluşan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu eğitimlerin siyasi katkısının yanında yoldaşlık kültürünün de gelişmesine önemli bir katkı sunacağını ifade etti.

Temiz, dürüst ve katılımcı siyaset için gençlere mesajlar veren Başkan Turgut,” Biz siyasete başladığımız dönemde gerçek doğruları ilke kabul ederek yola çıktık. İşçinin köylünün ve gençlerin ihtiyaçları için mücadele ettik. İdealist bir gençlik hareketiyle hareket ettik. Bu yolda katılımcılığı esas alarak bir yoldaşlık kavramı oluşturduk. Gerek mesleğimde gerekse sosyal hayatımda disiplin ve dürüstlükten asla taviz vermedim. Belediye Başkanı olarak bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyorum. Bugün bütün bu bilgi ve birikimlerin, deneyimlerin diğer eğitimci arkadaşlarla birlikte pırıl pırıl siz değerli gençlere aktarılmasından son derece memnuniyet duydum. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece sizlerle ilerlemekten gurur duyuyoruz. Siyasette temel değerlerden bir tanesi karşılıklı güven ortamıdır. Karşılıklı güven ortamının olduğu bir siyasi hayatta başarının geleceğine inanıyoruz. Önemli olan siyaset değil, önemli olan güven ve samimiyet içinde bir birlikteliktir. Bunlar olursa hepimizin savunduğu değerler daha üst noktaya çıkacaktır” diye konuştu.

‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

CHP Gençlik Kolları Silifke Başkanı Gülşah Yıldırım Genç ise, “ Sosyal Demokrat İdeolojisi; Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı; Evrensel İnsan Hakları; Dünya ve Türkiye’deki Güncel Konular; Sosyal Demokrat Pencereden Çalışma Hayatı, Emek ve Sendikalar; Basın Özgürlüğü; Kadın-Erkek Eşitliği; Dünyada İz Bırakan Devrimler ve Atatürk’ü Anlamak gibi zengin içerikli konuların işlendiği atölye çalışmaları ve eğitimlere katılan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, emeği geçen herkesi tebrik etti. Başkan Genç, ‘Bir olursak ve beraber olursak üstesinden gelemeyeceğiz hiçbir zorluk olamaz. Bu eğitimler bizleri siyasette daha bilgili ve donanımla hale getirdi. Gençlerimiz ve bu değerleri savunan arkadaşlarımızın hepsi ülkeyi aydınlatan birer meşale olmaya devam edecektir.” dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36