BAŞKAN UÇAR’’ ATATÜRK'ÜN EMANETLERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR’’

BAŞKAN UÇAR’’ ATATÜRK'ÜN EMANETLERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR’’

BAŞKAN UÇAR’’ ATATÜRK'ÜN EMANETLERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR’’

 

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 97'NCI YILDÖNÜMÜNDE KUTLAMA MESAJI YAYINLAYAN CHP SİLİFKE İLÇE BAŞKANI BÜNYAMİN UÇAR,  ‘EBEDİ YOL GÖSTERİCİMİZ ATATÜRK'ÜN İZİNDE ÇÖZÜM ANCAK CUMHURİYET VE ONUN DEĞERLERİNE SIKI SIKIYA SARILMAKTAN GEÇİYOR ATATÜRK'ÜN EMANETLERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR’ DEDİ.

 Başkan Uçar "Ulu Önderimiz, ülkemizin kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Benim iki büyük eserim var, birisi Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisi' demiştir

. "SONSUZA DEK YAŞAYACAK"

Ulu Önder Atatürk'ün en büyük eseri olan Cumhuriyetin kazanımlarının yok edilemeyeceğini, karanlığa inat sonsuza dek yaşayacağını vurgulayan CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar

"Herkesin bilmesi gerekiyor ki, Türkiye'nin içinden geçtiği ekonomik ve siyasal krize, yaşanan sorunlara karşı çözüm yine Atatürk ilke ve devrimlerine sarılmaktan geçiyor. Ülkemizi 18 yıldır yöneten AKP iktidarı, her geçen gün derinleşen ekonomik ve siyasal krize bir türlü çözüm üretemiyor. Çünkü bu krizin kaynağı yine AKP iktidarı ve onun yanlışlarla dolu politikalarıdır.

Ebedi yol göstericimiz Atatürk'ün izinde çözüm ancak Cumhuriyet ve onun değerlerine sıkı sıkıya sarılmaktan geçiyor. Herkesin daha fazla demokrasiye, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkması gerekiyor. Özellikle ülkemizi karanlığa gömmeye ve uçuruma yuvarlamaya çalışanlar bilmeli ki, Atatürk'ün emanetleri sahipsiz değildir. Demokratik ve çağdaş bir Türkiye’nin güvencesi olan Cumhuriyetimiz sayesinde bugün yaşanan derin çıkmazları da aşacağız. Cumhuriyet, demokrasi ve aydınlık bir Türkiye mücadelesini sürdüren partimiz ve yüreği Atatürk sevgisiyle çarpan yurttaşlarımız, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçisidir.

Ulusumuzun, Mersin’in ilçelerinin  ve Silifke’nin  Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz. Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi şükranla anıyoruz’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36