Bilal Özkan gittiği her yerden büyük ilgi görüyor

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Bilal Özkan, tecrübesi ve bilgi birikimiyle gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Partili partisiz seçim bölgesindeki vatandaşlar tarafından sevilen ve güvenilen bir isim olan Bilal Özkan, yönetici vasfı, samimiyeti ve yardım severliğiyle biliniyor.

Bilal Özkan gittiği her yerden büyük ilgi görüyor

Bilal Özkan milletvekilliği sorumluluğunu da yerine getirebilecek önemli isimlerin başında geliyor. Memleket aşkı ve hizmet adamlığıyla herkesin tanıdığı, toplumda büyük saygınlığı olan Bilal Özkan’ı siyasi arenada Mersinli görmek istiyor. Projeci kimliği ve iş bitirici karakteriyle Mersin’e büyük katkılar sağlayacağı belirtiliyor. Davasının neferi olan, bu uğurda karşılıksız her kademede görev alan Bilal Özkan’ı artık milletvekilliği zamanının geldiği halk arasında sıkça ifade ediliyor.

 Bu kapsamda Silifke Küçük Sanayisinde 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde sanayi sitesi sakinlerinden oy istedi. AK Partinin yaptıklarını ve yapacaklarını düşündüklerini belirten bazı vatandaşlar, AK Parti’nin istikrarının ülkeye şart olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36