ÇETİN VE YÖNETİMİNDEN BAKAN ELVAN’A TAM DESTEK

ÇETİN VE YÖNETİMİNDEN BAKAN ELVAN’A TAM DESTEK

ÇETİN VE YÖNETİMİNDEN BAKAN ELVAN’A TAM DESTEK

  

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara’da

HABER: ATİKE CEYLAN

Kalkınma Bakanlığı görevine getirilen Mersin Milletvekili eski Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’ı devir teslim töreninde yalnız bırakmadılar.

 

Başbakan Yardımcılığı görevini devreden Bakan Elvan yeni görevi Kalkınma Bakanlığını da yine yapılan törenle devraldı.

 Bütün bu aşamalar devam ederken her zaman yanında olan ve destek verene AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyelerine özellikle teşekkür etti.

 Devir Teslim Töreninde verilen görevi en iyi şekilde ve hakkıyla yapacağının altını çizen Bakan Elvan Mersin için verilen sözlerin aynı şekilde devam ettiğini de söyledi.

 İlçe Başkanı Çetin ise, “Sayın bakanımıza yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Bizler her zaman için Silifke ilçe yönetimi olarak yanındayız. Mersin için Silifke için el birliği ile çalışacağız. Verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda kimsenin endişesi olmasın zamanı gelince hepsi tek tek yapılacak. Mersin için Silifke için Ak Partili Belediye kadrolarına eklemek için gece gündüz sayın bakanımızın da desteği ile çalışacağız. 2019 Mersin için Silifke için şans yılı olacaktır” dedi.

 



 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79