Çetin,YSK’ nın kesin sonuçlarınım ardından bir açıklama yaptı

Çetin,YSK’ nın kesin sonuçlarınım ardından bir açıklama yaptı

Çetin,YSK’ nın kesin sonuçlarınım ardından bir açıklama yaptı

 AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin'in Yüksek seçim kurulunun kesin sonuçları açıklaması üzerine yaptığı basın açıklamasında,

 

16 Nisan Halk Oylaması Milletimize, Ülkemize Hayırlı Olsun.Bu halk oylaması ile milli iradenin bir kez daha tecelli ettiği görmekteyiz.Milletimizin AK PARTİYE göstermiş olduğu teveccüh bizlere ayrı bir çalışma şevki vermiştir.Türkiye'de olduğu gibi Silifke'de kalkınma anlamında Milletten aldığımız güç ile 'Durmak Yok Yola Devam 'Demeye devam ediyoruz.

Silifke Ticaret Sanayi Ve Turizmde Kalkınmaya devam edecektir.

Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ın öncülüğünde Mersinimize ve Silifke'ye bir çok yatırımlar yapılmıştır. Öncelikle Çeşmeli_Taşucu Otoban yatırımımız ile Silifke'nin Turizm ve Ticarette Mersinin cazibe merkezlerinden biri olacaktır.

Seka arazisi Ticaret ve Sanayi merkezi olma yolunda.

SEKA arazisi üzerinde senelerdir bir takım polemikler yapılmaktadır.Atıl durumda duran arazi Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ın çabası sayesinde bu alan 1/100. binlik planlar ve 1/ 1000 lik planlarda yapılan değişik ile Limanın hemen arkasındaki yaklaşık 300 dönümlük alan Lojistik Alanı olarak ilan edilerek İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’nun önemli bir ihracat kapısı haline gelmiştir..Lojistik alanın arkasındaki (Kuzeyindeki) yaklaşık 600 dönümlük alan ise çevreyi kirletmeyecek sanayi alanı olarak ilan edilmiştir.

Bu alanlarda yapılacak yatırımlarla dış ticaretimiz ,sanayimiz önemli bir şekilde ivme kazanacak .Taşımacılık başta olmak üzere ticaretimiz artarak devam edecek Mersinde üretilen ve özellikle Erdemli ve Silifke'de üretilen yaş sebze ve meyvelerin ihracatı yöremizden yapılabilecektir.

Bu yatırımların Silifke Ekonomisine katkıları artarak devam edecek özellikle Silifke’de müzminleşmiş işsizlik sorunu bu yatırımlar sayesinde önemli ölçüde çözülecektir.Zira liman ve buna bağlı lojistik ve sanayi alanında bu bölgede 2500 - 3000 kişiye iş imkanı sağlayacaktır.

Silifke'nin nüfusu dikkate alındığında 2500- 3000 kişilik iş imkanı iş bulamadıkları için şehir dışında çalışmak zorunda olduğu için göç eden vatandaşlarımızın da Silifke'mize dönmesine vesile olacaktır.2500 - 3000 kişilik ek istihdam Silifke içinde esnafımıza tüccarımıza da çok önemli bir katkı sağlayacağı muhakkaktır. Mut - Silifke arasında yapılması düşünülen ve yatırım programına alınan duble yol sayesinde Mut - Silifke arası 75 Km den 55 Km ye düşecek ve Silifke iç Anadolu özellikle Karaman ve Konya'nın dış ticaret kapısı hale gelecektir.

Silifke’ye yaptığı özverili çalışmaları sayesinde Başta Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN"A Milletvekilimiz Sn.Doç Dr.Yilmaz Tezcan"a Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekilimiz Sn. Hacı Özkan'a Milletvekilimiz Sn.Ali Cumhur Taşkın Ve İl Başkanımız Sn.  Cesim Ercik'e İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Hükümetimize ve Davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a Sonsuz Teşekkürlerimizi Bir Borç Biliriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36