"CHP-HDP ZİHNİYETİ TOROSLARA YAPILACAK HİZMETLERİN KARŞISINDA"

"CHP-HDP ZİHNİYETİ TOROSLARA YAPILACAK HİZMETLERİN KARŞISINDA"

"CHP-HDP ZİHNİYETİ TOROSLARA YAPILACAK HİZMETLERİN KARŞISINDA"

MHP Toroslar ilçe başkanı Hüsnü Dogan dan basin aciklamasi. 

DOGAN; Göreve geldiği günden bu yana, Milliyetçi Belediyecilik şiarı ile; Toroslar’a hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz; başarılı hizmetleri ile Toroslar üzerinde hain planlar kuranları umutsuzluğa itmeye devam etmektedir.

Atsız Afşın Yılmaz Başkanımızın yaptığı çalışmaları hazmedemeyen, ön cepheden CHP’li, yan cepheden HDP’li meclis üyeleri kahpe terör örgütünün kanallarına çıkıp, Başkanımızı hedef gösterecek kadar alçalmışlardır. 

Son yapılan belediye meclis toplantısında, Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’ın, Toroslar İlçesinde yapılacak olan TOKİ konutları için istediği yetki, her güzelliğin karşısında olan CHP-HDP ittifakı tarafından asılsız iddialarla provoke edilmeye çalışılmıştır.

Cumhur İttifakının ülkemize ve şehrimize kazandırmaya çalıştığı hizmet ve değerlere ket vurmaya çalışanlar!

Kıymetli Başkanımızın milletine ve şehrine hizmet etme sevdasından rahatsız olanlar!

CHP listelerinden seçime giren gizli örgütçüler şunu unutmasınlar ki;

Bizler her zaman Atsız Afşın Yılmaz’ın yanındayız!

Şehrimizi ve ülkemizi ne hale getirmeye çalıştıklarını anlamadığımızı, hiçbir şeyin farkında olmadığımızı zanneden gafiller!

İnsanların aklıyla alay edenler!

Mesaisini, memleketin bütün kesimlerine hizmet etmeye çalışan vatan sevdalısı insanlarla uğraşarak dolduranlar!

Milletimiz sizden, bu çürümüş zihniyetinizin de, gizli işbirlikleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesinde istihdam ettirdiğiniz terör örgütü yandaşlarının da hesabını muhakkak soracaktır!

Alnı ak, yüreği memleket sevdası ile çarpan bizleri, bu memlekete hizmet etme sevdamızdan vazgeçiremeyeceksiniz! Vazgeçirmeyeceksiniz! Vazgeçiremeyeceksiniz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36