CHP Silifke gençliği takdir topluyor

CHP Silifke gençliği takdir topluyor

CHP Silifke gençliği takdir topluyor

 CHP Silifke gençliği takdir topluyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke Gençlik Kolları, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle sadece siyasilerin değil esnaf ve vatandaşlarında büyük beğenisini topluyor.

CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, “Bütün ümidim gençliktedir" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda gösterdiği hedefe yürümekten onur duyan genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz. Gelin hep birlikte hep beraber yürüyelim. Bir olalım ve birlik olalım” dedi.

 

Ulu Önder ve Dünya Lideri Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne 7’den 70’e her vatandaşın ve gencin sahip çıkması gerektiğini vurgulayan CHP Gençlik Kolları Başkanı Genç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde bir ekip ruhuyla çalışmaya gayret gösterdik. Şahsım ve bu yola çıkan ekip arkadaşlarımla birçok başarılı projelere imza attık. Bunlardan ilk olarak kendi imkânlarımızla gerçekleştirdiğimiz Halı Saha etkinliği büyük bir ilgi gördü ve bütün geçlerimizi futbol turnuvalarında bir araya getirdik. Bu turnuvalarla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup sporu sevdirmeye çalıştık. Dostluğu, kardeşliği ve spor’u konuştuk.

 

Hemen ardından binlerce Nutuk kitabını Atatürk Anıt Meydanı’nda birçok vatandaşımıza ve gençlerimize dağıttık. Daha aklımıza gelebilecek tiyatro, yürüyüşler, anma törenleri gibi bir çok etkinliklerle halkımızın ve özellikle gençlerimizin için deki Atatürk ve Cumhuriyet ruhunu yeniden ortaya çıkardık. Atatürk ve Cumhuriyet sevdamızın her zaman yaşaması ve yaşatılması içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Tabii ki bu projelerimizin hepsini saymakla bitiremeyiz. Bunlar sadece önemli olanlardan bir kaç tanesiydi. Önümüzdeki süreçte yeni proje ve çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz. Gençlik olarak bizlere bu süreçte destek olan ve yardımlarını esirgemeyen başta Silifke Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut olmak üzere İlçe Başkanımız Bünyamin Uçar’a, Kadın Kollarımıza, yönetimime ve bizlerin çalışmalarına maddi manevi katkı sunan partililerimize ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36