CHP Silifke İlçe Örgütü seçimini yaptı: Bünyamin Uçar başkan seçildi

CHP Silifke İlçe Örgütü seçimini yaptı: Bünyamin Uçar başkan seçildi

CHP Silifke İlçe Örgütü seçimini yaptı: Bünyamin Uçar başkan seçildi

 

 Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanlığı kongresi Silifke Belediye Kültür Merkezin de yapılırken, başka adayın çıkmadığı tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa Bünyamin Uçar seçildi
 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 Kongrede Divan Başkanlığını Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit yaparken, üyelikleri Şerife Yörükçü, Sait Oğuz, Yasemin Demirtaş, Üstün Zayim yaptı.

Yoğun bir katılımın olduğu kongrede Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunduğu kongrede bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,"Partimizin il ve ilçe kongreleri devam ediyor. Önce Anamur ilçe kongremizi yaptık. Şimdi oradan geliyorum. Silifke'nin de ilçe kongresini gerçekleştiriyoruz. Daha önce görev alan Cemil Sungur Başkanıma ve yönetimine bugüne kadar  yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Bünyamin Uçar başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun, başarılar diliyorum. İnşallah uyum içerisinde çalışacağız. ‘’

Eski Mersin Milletvekili Alirıza Öztürk ise,"Kongremiz hayırlı olsun. Eski yönetime teşekkür ediyor yeni yönetime başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin her kademesinde görev aldım. Bundan sonra da her zaman partimizin yanında olacağım. Kırgınlıkları, küskünlükleri, birbirimizle çekişmeyi bir kenarı bırakarak birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Hep birlikte çalışarak yerelde ve Türkiye'de iktidara gelmeliyiz. Bunu da parti olarak başaracak gücümüz var" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi  Mersin İl Başkanı Adil Aktay,"Kongremiz partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Birbirimizi kırmadan, üzmeden, ötekileştirmeden bir olup partimizi en üst seviyelere çıkarmalıyız. Yeni seçilen Bünyamin Uçar ve ekibini tebrik ediyorum. Silifke İlçe örgütümüzle her zaman olduğu gibi uyum içerisinde çalışacağız" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi eski -Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur,"Partimizde ilçe başkanı olarak görev aldım. Yönetimde olduğumuz süre boyunca güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Her zaman partimizin yanında ve emrindeyiz" dedi.--

Görevimi sizlerin desteği ve önerileriyle başarıya ulaştıracağıma inanıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında yılmadan ve yorulmadan her kademede görev yaptığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar,"Yaklaşık 6 aydır arkadaşlarımızla gece gündüz hep birlikte çalıştık. Mahalle delege seçimlerinde üyelerimizin destekleri ile birlikte  fark attık. Bugünde delegelerimizin oylarıyla başkanlığa seçildim. Bu zor ve onurlu görevi başarıyla götürebilmemin tek şartı sizlerin desteği olacaktır. Görevimi sizlerin desteği ve önerileriyle başarıya ulaştıracağıma inanıyorum. Silifke CHP örgütümüzde gruplaşmaya ve ayrışmaya karşıyım. Benim için kişilerin çıkarlarından çok partimin çıkarları gelir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, partimizin başarı çıtasını her geçen gün yükselteceğiz.  Türkiye’de artık bu gidişi değiştirmenin yolu olgunlaşmış durumdadır. Bu dönemi doğru bir şekilde yönetebilecek parti olan CHP’nin adım adım iktidara doğru ilerlediğini görmekteyim. Tabii ki bu doğrultuda CHP’nin de daha etkin bir şekilde çalışması gerektiğine inanıyorum. Türkiye CHP iktidarına özlem duyuyor. Bu özlemi gidermenin en kararlı ve en doğru yoluda birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçer. CHP hiç kimsenin veya hiçbir kişinin partisi olmadığı gibi halkın partisi, yeni Türkiye’nin partisidir. Önümüzdeki süreçte Türkiye’nin CHP iktidarı ile tanışacağını bilmek, halkımızın yarınlarına daha güvenle bakabileceğini görmek Türkiye adına önemli bir kazanımdır. İşte bunun için zaman el birliği, güç birliğiyle çalışma zamanıdır. Mahalle mahalle, ilçe ilçe, il il çalışarak Türkiye’yi bu karanlık tünelden çıkaracağız. Silifke İlçe Başkanlığı görevim süresince bütün partili arkadaşlarımla bir uyum içerisinde çalışacağımı belirtir, görevimin önce partimize, sonra ilçemize ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi" dedi.

Tek liste halinde gidilen seçimde İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Gökhan Arslan, Ali Barbaros, Taylan Bilgen, Fatih Ceylan, Ali Çetrez, Seçkin Direk, Elif Gültekin, Seyfi Kaya, Zarif Korkmaz, Yalçın Menteş, Aynur Sapmaz, Filiz Soykan, Aslı Trak, Ülker Ünal, Selçuk Üredi, Ülker Zil seçilirken, yedek üyeliklere Özgün Taş, Mehmet Ali Bilir, Bülent Kırdar, İlknur Katı, Ayşe Fındık, Emin Akış, Uğur Zeybek, Leyla Topçu Arslan, Alime Gülşah Çiğa, Metin Küpeli, Bediha Kılınç, Hatice Eren, Fethiye Koç, Fevziye Sefer, Mahmut Bilgen, Fatih Sulu seçildi.

İl kongresi delegelerine asil olarak Ahmet Akaydın, Mehmet Ali Akça, Ahmet Nuri Akgül, Emin Akış, Nazif Ali Arıcan, Gökhan Arslan, Arif Arslan, Mehmet Avcı, Mehmet Ali Bilir, Ali Borazan, Kurthan Buldu, Hüseyin Dikmen, Abdullah Direk, Hamdi Dölek, Hasan Erden, Hatice Eren, Ayşe Fındık, Mehmet Gültekin, Ömer Kantar, Musa Katı, Mehmet Kocabıyık, Zarif Korkmaz, Uçal Mavili seçilirken, yedek üyeliklere ise İsmet Okdemir, Erden Okur, Besim Ergenokon Önge, Turgut Özkan, Zeynel Özkan, Ali Rıza Öztürk, Aynur Sapmaz, Karıp Sıtacı, Özel Sıvaz, Cemil Sungur, Şahap Şimşekli, İhsan Tabak, Kemal Taş, Mehmet Tunç, Ali Tekin, Halil Türe, Erden Uçal, Bünyamin Uçar, Durul Üşenmez, Emin Yıdlrırım, Duran Yılmaz, Yahya Yüksek, Saliha Yüksel seçildi.

Partililerin yoğun katılım gerçekleştirdiği kongreye Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi  Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin eski Milletvekili Hüseyin Çamak, Mersin eski Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Yenişehir İlçe Başkanı Abdullah Özyiğit, partinin delegeleri katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36