Devlet Bahçeli 4 Şubat'ta Mersin'de

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 04.02.2018 Pazar günü Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından açılışı gerçekleştirilecek 1923 hizmetin temel atma ve açılış törenine katılmak üzere Mersin’e gelecek.

Devlet Bahçeli 4 Şubat'ta Mersin'de

Devlet Bahçeli’nin Mersin’e gelecek olması tüm mersinlileri heyecanlandırdığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın davetine icabet eden ve 4 Şubat’ta şehrimize gelecek olan Genel Başkanımızı ağırlamanın heyecanı içerisindeyiz.” Dedi.

Nogay yaptığı açıklamada; “4 Şubat 2018 Pazar günü Sayın Genel Başkanımız şehrimizi şereflendirecekler. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın göreve geldiği günden bugüne kadar Mersin genelinde hayata geçirdiği, inşaatları devam eden, yakın zamanda temeli atılacak olan ve projesi tamamlanan 1923 hizmetin toplu hizmet törenine katılacak. Bizler de ilçe teşkilatı olarak birlikte uyum içinde bugünden itibaren Genel Başkanımız karşılamak için hazırlıklara başlıyoruz. Tüm halkımızı ve ülküdaşlarımızı törenimize davet ediyoruz. Pazar günü saat 15: 00’de Mersin Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan törene saat 11.00’de Silifke ilçe parti binamızın önünden otobüslerle yola çıkılacaktır.” İfadesini kullandı.


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk 6 yıl önce

Kaçbin kişi vardı

banner36