Devlet Bahçeli'ye festival daveti

Altunok, Bahçeli’yi Silifke’ye davet etti.

Devlet Bahçeli'ye festival daveti

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek bu yıl 50. kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivaline davet ettiğini açıkladı.

Mersin İl Başkanı Serdar Soydan’la birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Başkan Altunok, göreve geldiği günden bu yana Silifke’de hayata geçirdiği projelerle ilgili bir de bilgi verdi. Ziyarette ayrıca bu yıl 1-6 Eylül 2023 tarihleri arasında 50.si kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivaline de davet eden Belediye Başkanı Altunok, “katılımları ile festivalimizi onurlandırmaları için Sayın Genel Başkanımızı Silifke’mize davet ettim” dedi.

Kendisini ziyarete gelen Mersin İl Başkanı Serdar Soydan ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Genel Başkanı Bahçeli, Başkan Altunok’a çalışmalarında başarılar dileyerek, tüm Silifkelilere selam ve sevgilerini de ilettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36