Doğan, “Belediye’ye kadın eli değmeli”

Avukat Ayşe Doğan, CHP Cumhuriyet Halk Partisi'nden Silifke Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Doğan, “Belediye’ye kadın eli değmeli”

Ayşe Doğan ve ekibinin, Gazetemize yaptığı ziyarette Gazete Sahibi ve Genel Yayın yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ile sohbet etti. 

Doğan, yaptığı açıklamada, Belediye’ye kadın elinin değmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Silifke'nin layık olduğu şekilde yönetilmesi gerektiğini, hukukçu olarak yıllarca biriktirdiğim deneyim, hukuki bilgi ve annelik nedeniyle taşıdığım sevgi ve adalet duygusuyla Silifke'ye hizmet etmek istiyorum.” Dedi.

"SİLİFKE ÖZEL BİR ŞEHİR"

Doğan, "Silifke’nin sahip olduğu tarihi değerler, Turizm potansiyeli, Göksu Nehri nedeniyle sağladığı kazanımlar ve Göksu Deltası gibi uluslararası değere sahip korunacak alanları bulunan çok özel bir yer olan Silifke'nin layık olduğu şekilde yönetilmesi gerektiğini belirten Doğan, “ hukukçu olarak yıllarca biriktirdiğim deneyim, hukuki bilgi ve annelik nedeniyle taşıdığım sevgi ve adalet duygusuyla Silifke'ye hizmet etmek istiyorum.  Ben,  Cumhuriyetin temel ilke ve değerlerine bağlı,  Hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeyen, yerel demokratik ve katılımcı hesap vermekten korkmayan şeffaf ve güvenilir karar alma süreçlerinde yönetimde ortaklık ilkesine özen gösteren,  insan onuruna her şeyin üzerinde değer veren hizmetlerde adil dağılımdan taviz vermeyen,  herkesi kucaklayan işçisi ile köylüsüyle memuruyla esnafı ile barışık,  gençlik ile kol kola omuz omuza,   kültüre sanata ve spora önem veren donanımlı heyecanlı ve güler yüzlü kadrolarla istihdam yaratan, yüzü geleceğe dönük, canlı bir kent yaratmak, Silifke Belediyesini Hakka, hukuka ve halka hizmet yuvası haline getirmek için Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkanlığına aday olma kararı almış ve bir Silifke sevdalısı olarak bu görev için yola çıkmış bulunuyorum.” İfadesini kullandı.

AYŞE DOĞAN KİMDİR?

1962 Silifke Gökbelen doğumluyum.  40 yıldan beri Silifke'de serbest avukat olarak çalışıyorum.  Avukat Sait Kılıç'ın kızıyım. Abim Operatör Doktor Kerim Kılıç Silifke'de yıllarca Cerrah olarak çalışmış ve Silifke hizmet etmiştir. Evliyim Eşim avukat Hasan Doğan iki kızımız var.  Kızım Gözde Doğan Operatör Doktor olarak özel bir hastanede çalışıyor. 

Kızım Gökçe Doğan, Türkçe öğretmeni olup doktorasını yapmıştır ve o da öğretmenlik yapmaktadır. Silifke'de birçok sivil toplum örgütünde görev aldım.  Çağdaş yaşamı destekleme derneğinin kurucu üyesiyim.  Göksu vakfı kurucu üyesi ve uzun dönem başkan vekilliği görevini yaptım.  Silifke Anadolu Lisesi yaptırma Yaşatma Derneği kurucu üyesiyim ve okulun açılışı döneminde görev aldım. Silifke fakülte yaptırma Yaşatma Derneği başkanıyım.  Mersin çevre ve doğa derneği Silifke temsilcisiyim ve Silifke'de bulunan çevresel etkiye sahip yatırımlarla ilgili tüm davaları açan ve takip eden avukatım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36