Elvan, Silifke'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elvan, Silifke'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elvan, Silifke'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 Kalkınma Bakanı Elvan, Silifke'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersinli şehitler Uzman Onbaşı Ali Gölge ile Piyade Onbaşı Barbaros Yılmaz'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Elvan ile eşi Zeliha Elvan, beraberinde Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında TSK unsurları ile teröristler arasında 5 Ekim'de yaşanan çatışmada şehit düşen Uzman Onbaşı Ali Gölge'nin ve Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olan ve geçen hafta düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan Piyade Onbaşı Barbaros Yılmaz'ın yakınlarını ziyaretinin ardından AK Parti Silifke ilçe teşkilatında partililer ve vatandaşlar bir araya geldi.  Bakan Elvan, Silifke ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, bu yıl içerisinde narenciyeye çok ciddi anlamda destek verdiklerini belirtti. İhracatçının ve üreticinin sıkıntı yaşamadığını aktaran Bakan Elvan, ''Önümüzdeki sene içinde narenciye desteği vereceğiz. Bunun müjdesini veriyorum. Önümüzdeki günlerde ne kadarlık destek vereceğimizi Ekonomi Bakanımız açıklayacak. Ancak burada ilk kez şunu söylüyorum sizlere narenciye desteği 2017 yılında da verilecek." dedi.

Elvan yapımı süren Mara Karaman Yolu, Çeşmeli Otoyolu ve Antalya yolu ile ilgili de bilgi verirken, AK Parti'nin siyaset anlayışının, siyasetin tanımından çok daha fazla şey ifade ettiğini vurgulayarak, "Siyaset, her ne kadar devlet işlerini yürütme ve düzenleme sanatı olarak tanımlansa da bizim, siyasi anlayışımız bundan çok daha fazladır. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkemiz, hükümet olarak yaptığımız her yatırımın, getirmiş olduğumuz her hizmetin merkezinde yer almaktadır. Bizim siyaset anlayışımız aslında, siyasetin tanımının ötesine çıkan bir siyaset anlayışıdır. Türkiye Cumhuriyeti dönemine baktığımızda, gerçek anlamda ilk kez vatandaşla bütünleşen, kaynaşan, vatandaşın derdini dert edinen bir partidir, AK Parti." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36