Göktaş’tan gazetemize ziyaret

İş Adamı Kürşat Gökhan Göktaş gazetemizi ziyaret etti.

Göktaş’tan gazetemize ziyaret

Göktaş, Gazetemize yaptığı ziyarette, Silifke Belediye Başkanlığına (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğunu söyledi.

Göktaş yaptığı ziyarette; “Silifke için Bir Hayalimiz, Bir Hedefimiz ve Bir Planımız var” diyerek Silifke Belediye Başkanlığı aday adayı olarak kollarını sıvayıp sahaya indiğini söyledi.

KÜRŞAT GÖKHAN GÖKTAŞ KİMDİR

23 Ocak 1974 tarihinde dünyaya gelen Kürşat Gökhan Göktaş, Silifkeli olup üç çocuklu bir ailenin en büyük oğludur. Babası 1971 yılında Atatürk Üniversitesinden mezun olan bir edebiyat öğretmeni, annesi ev hanımıdır. Göktaş, üniversiteye kadar olan yaşamını Mersin'de geçirmiştir. Uslu olmakla birlikte hırslı, yardımsever ve başarı tutkusunu henüz çocukluk yıllarında göstermeye başlamıştır. Bir hedefe ulaştıktan sonra yeni hedefler oluşturan ve müthiş bir hırsla başarıya koşan Göktaş, hedef odaklı çalıştığını ve başardığını ifade ederek, para hırsının değil, başarı hırsının olduğunu dile getirmiştir. Ülkücü bir ailede büyüyen Kürşat Gökhan Göktaş, çocukluk yıllarından itibaren Türklük gurur ve şuuru ile yetişmiş ve bu bilinç sayesinde, her işinde vatanına milletine faydalı olma arzusuyla çalışmıştır. Babasının, Alparslan Türkeş'e olan bağlılığı, Ülkücü Hareketinher kademesinde oluşu Göktaş'ın da bu yolda ilerlemesine bir ışık olmuştur. Zaten kendisi de, okudukça, öğrendikçe, izlediği yolun doğru yol olduğunu fark ettiğini dile getirmiştir.

EĞİTİM VE ÖĞRENİM

İlk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamlayan Göktaş, 1992 senesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi, Maliye bölümünü kazanmıştır. Döneminde eğitim kadrosunun oldukça iyi olduğunu aktaran Göktaş, dönemin nitelikli isimlerinden dersler almıştır. Göktaş, derslerini üstün bir başarıyla vererek üniversiteden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında hem okuduğu kitaplar, hem de aldığı derslerle vizyonu giderek şekillenen Göktaş, gelecek yıllardaki yerel, ulusal ve uluslararası başarılarının temelini bu yıllarda atmıştır.

ÇALIŞMA HAYATI

Henüz çocukluk yıllarından itibaren çalışmaya başlayan Kürşat Gökhan Göktaş, ilkokul yıllarından üniversiteye geçene kadar çeşitli işlerde çalışmıştır. Göktaş, üniversiteden mezun olduktan sonra, İstanbul'da Zeynel Balcı'nın asistanı olarak Yaşar Bank'ta çalışmaya başlamıştır. Burada geçen 2 senenin ardından Finans Bank’ın Konya Şubesi’nde çalışma hayatına devam etmiştir. Bu şubedeki başarıları ile dikkat çeken Göktaş, 2004 yılında, Finans Bank Mersin Şube yöneticisi olarak atanmıştır.

2006 yılında görevinden istifa eden Göktaş, kendi işini yapmaya karar vermiştir. İnternet üzerinden araç kiralama işine girişerek araç kiraya veren Göktaş, 2014 yılına gelindiğinde, Mersin-Adana hattında en çok araç filosuna sahip bir şirketin kurucusu konumunda olmuştur. Özsermaye oluştukça, sektörde genişlemeyi amaçlayan Göktaş, Otobüs ve VİP Araçlar alarak, önemli isimlerin taşınmasında sorumluluk sahibi olmuştur. 2016 yılında da bir hava yolu şirketi kuran Göktaş, Suudi Arabistan için hac-umre seferleri düzenleyen şirketlere uçak kiralamıştır. 2017 yılında da bir turizm şirketini satın alarak, işlerini genişletmeye devam eden Göktaş, ayrıca özel bir şirketin mersin bayiliğini satın almıştır.

Kürşat Gökhan Göktaş, 350 personele kendi şirketleriyle istihdam sağlamaktadır.

SİYASİ HAYAT

Çocukluk yıllarından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönülden bağlı bir nefer olarak büyüyen Kürşat Gökhan Göktaş, henüz lise yıllarında kendi dava ve mefkuresini muhalif isimlere karşı savunmuş ve bunları dile getirmekten çekinmemiştir.

Üniversiteyi kazandıktan hemen sonra da Eskişehir Ülkü Ocaklarına katılan Göktaş, burada aktif siyasi faaliyetlerde bulunmuştur. Çeşitli konuşmalar yapmış, kongre ve mitinglere katılmış, gerektiğinde sokağa çıkmış, afiş asmış, bildiri dağıtmıştır. Başbuğ Alparslan Türkeş ile de 1996 yılında yapılan Gençlik Kurultayında yan yana gelmiştir.

2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir meclis üyeliği adayı olan Göktaş o dönem ciddi bir çalışma sergileyerek 7 ülkücü meclis üyesinin seçilmesine katkıda bulunmuştur. Ayrıca onun ve diğer adayların sıkı çalışmasıyla, Mersin Yenişehir bölgesinde MHP tarihindeki en yüksek oyu almıştır.

2019 Yerel Seçimlerinde Mücahit Başkanın astığı 3 Hilal sancağının Silifke'de dalgalanması için, Silifke için Bir Hayalimiz, Bir Hedefimiz ve Bir Planımız var diyerek Silifke Belediye Başkanlığı aday adayı olarak kollarını sıvayıp sahaya indi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hükümsüz 5 ay önce

Adam gibi adam Silifkeye yakışan Başkan....

banner36