İyi Parti Gençlik Kolları'ndan iftar yemeği

İyi Parti Gençlik Kolları’ndan yönetim kuruluna iftar yemeği

İyi Parti Gençlik Kolları'ndan iftar yemeği

İyi Parti Silifke Gençlik Kolları, yönetim kurulu üyelerine yönelik iftar yemeği verdi.

Bahçesaray restoranda düzenlenen yemeğe İyi Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Ahmet Murat Metin ve yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti Mersin Milletvekili Adayı Özer Özel, basın mensupları ve partililer katıldı.

 

“HUMMALI BİR ÇALIŞMA İÇERSİNDEYİZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan İyi Parti Silifke İlçe Başkanı Ahmet Murat Metin, hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Metin, “Öncelikle bu yemeği düzenleyen Gençlik Kollarına teşekkür ederim. Asıl seçimin kahramanları aslında onlardır, görünmeyen kahramanlardır.  Biz hem meselenin hem de memleketin sahipleriyiz. O yüzden ben burada siyasi bir konuşma yapmayacağım. 15 Aralık 2017 tarihinden beri hummalı bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Başından beri bizimle birlikte olanlar var, yardımını esirgemeyenler var. Ve görüyorum burada sadece yönetim kurulu olmasına rağmen çok güzel bir kalabalık var. Demek ki başarıyoruz, demek ki iyiyiz“ dedi.

 

“Cesurlar Hareketi başarıya ulaşacaktır”

 

Yemekte konuşma yapan İyi Parti Mersin Milletvekili 3. Sıra Adayı Özer Özel ise, “Yaklaşık 1 aydır İyi Parti ailesiyle birlikte bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelemiz gece, günüz demeden geç saatlere kadar devam ediyor. Çok çalıştık ve bunda birçok kişinin emeği var. Ama bundan sonra, bizi daha yoğun bir süreç bekliyor. Önümüzde zor bir süreç var. Bir Cesurlar Hareketi olan bu harekete hep beraber omuz verip, inşallah Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanlığına, Parlamentoda da İyi Parti ailesini en iyi şekilde, en çok sayıyla temsil edecek Milletvekili sayısına ulaşacağımıza inanıyorum. Bu uğurda bizlere omuz veren, destek olan siz İyi Parti ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah bu birlikteliğimizi daim kılsın” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından İyi Parti Silifke Gençlik Kolları Başkanı Fatma Girgeç tarafından İlçe Başkanı Ahmet Murat Metin’e mermerden özel olarak işlenmiş masa kartı hediye edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36