İyi Parti İlçe yönetim Kurulu Listesi teslim edildi

İyi Parti İlçe yönetim Kurulu Listesi teslim edildi

İyi Parti İlçe yönetim Kurulu Listesi teslim edildi

 

İyi Parti  il ve İlçe Başkanları Ankara Genel Merkez ziyaret ederek  yeni oluşturdukları yönetim kurulu listelerini İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a teslim ettiler.

 HABER: ATİKE CEYLAN 

 

Ankara ziyaretleri hakkında gazetemize bilgi veren İyi Parti Silifke ilçe Başkanı Av. Murat  Metin, “Buradan Silifke ilçe başkanı olarak bende Ankara’daki toplantıya katıldım. 66 kişilik  yedek ve asil olmak üzere yönetim kurulu listemizi sundum. Önümüzdeki partimizin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın beyin onayından geçtikten sonra Silifke Kamuoyuyla yönetim kurulu listemizi paylaşacağız” dedi.

 Silifke ilçe binalarını tutup tadilata geçtiklerini belirten Başkan Metin, “İlçe binamızı ziraat bankasını karsısından tuttuk. İçindeki tadilat çalışmaları hızla devam etmektedir. En kısa zamanda iyiler evlerin kapılarına herkese açacaktır. Partimizin yönetime ve üye kayıtlarına gelen taleplerden çok memnunuz oldukça yoğun bir talep var.

Gelen taleplerle neredeyse 2 yönetim kurulu daha oluşturulabilecek düzeydeyiz.

Partimizin tüzüğünde belirtilen kriterler çerçevesinde herkesime hitap edebilecek vizyonu geniş bir yönetim oluşturduğumu düşünmekteyim. Önümüzdeki günlerde her şey iyi olacak. Gerek ülkemiz gerek Silifke’miz için şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36