İYİ Parti Silifke, aday adaylarını tanıttı

İyi Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylarından Niyazi Akbaşlı ve Gökhan Güven, Silifke’de bir tanıtım ve basın toplantısı düzenleyerek kendilerini tanıttılar.

İYİ Parti Silifke, aday adaylarını tanıttı

İYİ Parti Silifke ilçe binasında toplantı yapan aday adayı Akbaşlı ve Güven, seçimlerde Türkiye’de ve Mersin’de iktidar olacaklarını savundu.

Bağ-Kur Genel Müdürlüğü Başmüfettişlik görevinden geçtiğimiz günlerde istida eden Niyazi Akbaşlı, ve Matematik öğretmeni Genç eğitimci Gökhan Güven, 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den Mersin Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Parti binasında İYİ Parti Silifke Kurucu İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Ahmet Murat Metin, Yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Akbaşlı ve Güven, burada yaptığı basın toplantısında partililerce büyük ilgi gördü.

 

 “HER ŞEY İYİ OLACAK”

 Aday Adayları, Türkiye’nin aydınlık yarınlar için İYİ partiye ihtiyacı olduğunu 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak  genel seçimler öncesi partilerinin üzerine çeşitli oyunlar oynandığını ve Bu oyunları tek tek bozacaklarını belirttiler.

 Aday Adayı Akbaşlı yaptığı açıklamada; “Bizim partimiz Türkiye’nin ihtiyaçlarından doğmuş bir partidir. İYİ parti ülkenin umudu ve güneşi olarak halkın gönlünde her geçen gün daha fazla yer ediniyor. Türkiye için ,İYİ olmak için bu yola baş koyduk” ifadesini kullandı.

 

“İYİ’LER SONSUZA KADAR VAR OLACAKTIR”

Yapılan toplantıda konuşan Aday Adayı Güven ise “İyi partiye gönül vererek kuvayi milliye ruhuyla yola çıktıklarını dile getirdi. Güven, “değerli yol arkadaşlarım öncelikle hepinizi kutlu davamız adına saygıyla selamlıyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun vatanın birliği ve dirliği, bölünmez bütünlüğü, milli ve ahlaki değerlere olan hassasiyetimiz nedeniyle yola çıkan biz İYİ’ler her geçen gün çığ gibi büyüyüp ilerlemekteyiz. Demokrasinin rafa kaldırıldığı, yasalar ve yürütmenin tek elde toplandığı, ülke insanımızın hergün fakirleştiği, tek adamlık sistemine doğru hızlı adımlarla ilerlediğimiz bir süreçteyiz. Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği cumhuriyetin fikirlerinin, değerlerinin hiçe sayılıp bir kenara atılmaya çalışıldığı günleri yaşamaktayız. Bizler ayrıştırmadan bölmeden ötekileştirmeden demokrasinin kurallarını birlikte yeniden yazacağız Allahın izniyle. Genel başkanımızın ne gibi engellerle, ne gibi tuzaklarla karşılaştığı hepimizce malum. Biz millet olarak ezilmişleri, mağduriyet yaşayanları severiz. ‘böbürlenme senden büyük Allah var’ diyerek bizim milletimiz en büyük en sert tepkiyi 24 Haziran da sandıkta verecektir. Partimizde bu amaçlarla kuruldu ve sonsuza kadar var olacaktır.” dedi.

İlçe Başkanı Metin ise aday adaylarına çıktıklarının yolun iyi olmasını temenni ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Metin, “şuanda ülkemizin içinde bulundu durumu ülke insanı bizlerden iyi biliyor. Ülkemizin üzerinde bir yorulmuşluk var. 15 yılın verdiği bir erozyon var ve bütün halkımız bunun farkında. Sağcısının, solcusunun, muhafazakarın dilinde tek bir şey var. Genel başkanımız Meral Akşener. Bizi kurtaracaksa o kurtaracak diyorlar ve bütün ülke sorumluluğu ona veriyorlar. Cumhurbaşkanı olacağını beyan ediyorlar. Eskiden bir laf vardı. Artık beklemediğiniz üzerinde oy alacaksınız, beklemediğiniz üzerinde sandık patlayacak, derlerdi. Artık beklemediğimiz bir şey kalmadı artık bekliyoruz. 24 Haziranda sandıklar patlayacak” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36