İYİ Parti, Silifke’de İlçe Kongresini Yaptı

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanlığı’nın birinci olağan kongresi, ilçe parti binasında yapıldı.

İYİ Parti, Silifke’de İlçe Kongresini Yaptı

Divan Başkanlığını İYİ Parti İl Yöneticisi Üzeyir Güleç, Başkan Yardımcılığını Ali Yaroğlu, Sekreterliği Nilgün Erciyas, Katip Üyeliği Şebnem Adlığ ve Durmuş Ali Çelik’in yaptığı kongreye,  şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

160 Delegesi bulunan İYİ Parti Silifke İlçe Teşkilatı parti binasında yaptığı kongrede, tek liste halinde seçime giden Av. Ahmet Murat Metin yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

“Bu ülkenin Bir Kahramana İhtiyacı Vardır, Bu Kahraman Sayın Genel Başkanımız Meral Akşenerdir.”

İyi Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Ahmet Murat Metin, kongrede yaptığı konuşmada,’’ Bundan önceki bin yılda Türk devletlerinin başına birçok oyunlar, tezgahlar geldi  ama bütün Türk Devletleri bu oyunların, bu güçlüklerin içerisinden çıkmayı bildi. Şu anda da Türkiye Cumhuriyeti'nin hali ortadadır. Bu ülkenin bir kahramana ihtiyacı vardır, bu kahraman Sayın Genel Başkanımız Meral Akşenerdir. Bu kahramana bir de silah arkadaşları gerekmektedir. Burada bulunan, Türkiye'nin diğer il ve ilçesinde bulunan , bu partiye adım atan, yönetici, üye ,her ne olursa olsun gönül veren bütün insanlar, kahraman Genel Başkanımızın cesur yol arkadaşlarıdır. İnşallah daha 15.nci, 20.nci  kongrelerimizi göreceğiz.  ‘’dedi

 

“Ülkenin Dört Bir Yanı Yangın Yeridir.”

Başkan Metin, konuşmasının devamında şunları söyledi , “Bu ülkenin yeni anayasal düzene ve demokrasiye ihtiyacı vardır. Bu sistemi değiştirecek olan sizlersiniz, bizleriz ve İYİ Partidir. Umutlarımız, hayallerimiz ve gençliğimiz var. Genel Başkanımızın cümlesiyle İYİ adalettir, İYİ kararlılıktır, İYİ umuttur,İYİ gelecektir. Türkiye İYİ olacak diyorum. Yine kendi söylemiyle, güçlü Türkiye’nin ve demokratik Türkiye’nin taşlarını biz cesurlar döşeyeceğiz. İçinde bulunduğumuz süreçte ülkenin dört bir yanı yangın yeridir. Kuzey Irak’ta savaştayız. Suriye’de savaştayız, Kıbrıs meselemiz var. Yunanistan’a adaları teslim ettik. Ülkemizin dört bir yeri yangın yeridir. Şu anda kahraman Mehmetçik Afrin’e girmiştir. Türkiye’yi yönetenlerin beceriksiz siyaseti yüzünden kahraman TSK yapılan yanlışları temizlemek üzere Afrin’dedir. Ekonomi çökmüş vaziyettedir. Dolar almış başını gitmiş, benzin fırlamış, çiftçi perişan. Gençler umutsuzdur. Gençlerin emeği çalınmıştır bu ülkede. Vatandaş borç harç içindedir. Kredi ile düzenini devam ettirmeye çalışmaktadır. Memur evini krediyle döndürmektedir. Bu vatandaşın hali. Bir de hükümetin ve yandaşlarının hali var. Yandaş bir yerden bir yere 15 tane uçakla seyahat etmektedir. Filolarla seyahat etmektedir. Beş yüz bin odalı saraylarda yaşamaktadır. Bunun yanında asgari ücrete iki yüz lira zam yapıldığı zaman, gözünüze dizinize dursun denilmektedir.Bu bize , Türk Milletine reva değildir. Bu düzenin ve olumsuzlukların düzelmesi için, Atatürk İlke ve İnkılaplarına geri dönebilmemiz için el ele vererek, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Partimizin kurulmasında emeği geçen birbirinden değerli üye arkadaşlarım, yönetici arkadaşlarım ellerini taşın altına koydu.Herkesten Allah razı olsun. Kahraman dava arkadaşlarımı selamlıyorum, kongremizin vatana, Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diliyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından delege seçimleri yapıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36