İYİ Parti, tıp mensuplarının bayramını kutladı

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçe merkezindeki Sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek tıp mensuplarının bayramını kutladı.

İYİ Parti, tıp mensuplarının bayramını kutladı

İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Ahmet Murat Metin, yönetim kurulu üyeleri eşliğinde ilçede bulunan sağlık kurumlarını ziyaret ederek doktorların ve tıp çalışanlarının günlerini kutladılar.

Doktor ve tıp çalışanlarıyla tek tek görüşerek karanfil veren Başkan Metin, tıp çalışanları sadece 14 Mart’ta değil yılın her gününde önemsediklerini belirtti. Metin,  “Büyük fedakârlıklarla çalışan doktorundan hemşiresine, işçisinden memuruna tüm sağlık çalışanlarının huzur, tüm hastaların güven içerisinde olacağı bir gelecek dileğiyle 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36