İyi Partililerden Gazetemize ziyaret

İyi Partililerden Gazetemize ziyaret

İyi Partililerden Gazetemize ziyaret

 

İyi Parti Silifke ilçe Başkanı Av. Murat Metin ve yanındaki heyet 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemiz Sahibi Atike Ceylan Kaçar’ı iş yerinde ziyaret ederek Gazeteciler Günün kutlayan İyi Partili heyet, günün anlam ve önemine yönelik iyi dileklerinde bulundular.

Başkan Metin’e ziyarette Altuğ Şenel, Arif Kayrak, Koray Dönüm, Meryem Tepe, Medine Gürbüz İslim ve Fuat Can Özsu eşlik etti.

Yerel basının ulusala haber taşıma anlamında ve yerelde ne kadar önemli olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Av. Murat Metin, “Gazeteciler farklı ortamlarda, kimi zaman zor koşullarda çalışmalarını sürdürerek haber, fotoğraf ve görüntü üretmeye çalışıyorlar.

Ayrımcılık yapmadan, nefret dili kullanmadan, tarafsız bir şekilde yapılan bu güzide gazetecilik mesleğinin son derece saygın bir şekilde yaptığınıza inanmaktayım. Bu nedenle özellikle internet gazeteciliği anlamında Silifke’mizin sesinin gerek yurt içi gerek yurtdışı yani internet kullanıcısı herkese ulaştırıyorsunuz. Bu anlamda günün kutlar mesleğinizde başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36