Kıvanç Derya MHP ‘den Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı

Kıvanç Derya MHP ‘den Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı

Kıvanç Derya MHP ‘den Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı


Uzun zamandır Milliyetçi Hareket Partisi Silifke KAÇEP Başkanlığı görevini yürüten Kıvanç Derya, Göksu Otel de düzenlenen yoğun katılım eşliğinde  MHP’den Mersin Milletvekilliği için  Aday adayı olduğunu açıkladı.

Yoğun kalabalık eşliğinde Aday Adaylığını açıklamak için kamuoyunun karşısına çıkan Kıvanç Derya’yı eşi Mehmet Derya’da yalnız bırakmadı.

Aday adaylığı açıklama töreninde birer konuşma yapan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok ve MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, aday adayı Kıvanç Derya’ya başarı dileklerini iletirken, her zaman yanında ve arkasında olduklarının altını çizdiler.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

MHP’den Aday adayı olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Derya’nın heyecanı gözlerinden okundu.

“Bugün bir kez daha gördüm ki gerçekten büyük bir ailem varmış. Gönül köprüleri kurmuşum çok mutluyum” diyerek sözlerine başladı.

Derya, konuşmasına şu sözlerle devam etti.  “Dava arkadaşlarım ve sevgili arkadaşlarım hoş geldiniz. Silifkem’iz doğası ve havasıyla ülkemizin eşsiz güzelliklerine sahip bir ilçesidir. Bu topraklarda doğup büyüdüğüm için mutlu ve gururluyum. Sizlere kendimi uzun uzun anlatmayacağım. Hepinizle ayrı paylaşımlarım ve anılarım var. Gönül köprülerimiz sağlam. Bu güne kadar yaptıklarımla farklı hayatlara dokundum. Bir çocuğun başını okşamaktan, bir büyüğün elini öpmekten mutluluk duydum. Bir gülüşe sebep olmanın akan bir gözyaşını silmenin verdiği huzuru hiçbir şeye değişmedim. Bugünden sonra da her zaman olduğu gibi menfaatsiz ve çıkarsız bir şekilde memleketim için bir şeyler yapmaya devam edeceğim. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Allah’ın izni ile, vatanperver, memleket sevdalısı bir kardeşiniz olarak MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu vatanın her köşesi bir evlat, evlatları da büyüten analar ve babalardır. Hepinizin huzurunda analarımız ve babalarımıza saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Hepinize geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türküm Diyene”.

Açıklamanın ardından tebrikleri kabul eden Derya ardından günün anısına  katılımcılarla fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36