Kurt, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz”

Partimizde gençlik kolları bir siyaset okuludur. Silifke Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Silifke Gençlik Kolları 5. Olağan genel kurulu oluşturulan divan, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından başladı.

Kurt, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz”

Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kurt yaptığı konuşmada, “AK Parti gerçek manada gençliğe destek veren bir parti” dedi.

 

AK PARTİ GERÇEK MANADA GENÇLİĞE DESTEK VEREN BİR PARTİ

AK Parti gerçek manada gençliğe destek veren bir parti” diyen Mehmet Emin Kurt, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Partimizde gençlik kolları bir siyaset okuludur. Gençlik kollarında yetişen bir çok kardeşimiz şimdi ana kademelerde, belediye başkanı veya milletvekilidir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın partimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Emin Kurt, “Gençlik kollarımızın çok güzel bir alt yapısı var. Bu alt yapıyı hiç bozmadan daha da üzerine koyarak hizmete devam edeceğiz. Bu tür görevler gönüllülük esasına dayanır. Biz de hiçbir menfaat gözetmeden göreve talip olduk. Davamız Silifke’dir. İnşallah güzel işler yaparak iyi anılmak istiyoruz. Üstlendiğim görevin sorumluluğunu gayet iyi bilmekteyim. Görev yapacağım süre içerisinde İlçe Başkanımın ve ilçe yönetimimin siz değerli arkadaşlarımın bizlere destek olacağından eminim. Allah bizleri utandırmasın” dedi.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ise AK Partili gençlerin muhalefet olmanın ne demek olduğunu bilmediklerini belirterek; “Gençlerimize güveniyoruz. AK Parti’de siyaset yapan gençlerimiz geleceğe daha güvenle bakıyorlar” dedi.

AK Parti kongrelerinin, demokrasi kültürünün en önemli örneklerinden birisi olduğunu söyleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Semi Geçkin, “AK Parti, kurulduğu 2002 yılından bu yana gençlere ve gençliğe önem veren bir partidir. AK dava’ya gönül vermiş gençlerimizin siyasette örnek aldıkları Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, siyasi yaşamına Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak başlamıştır. Kongrelerimizin, ilçelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Sait Kayan ise, “Büyük Türkiye mücadelemizde gençler her zaman yol arkadaşlarımız oldu. Bu ülkenin gençlerine inandık, güvendik sadece teşkilatımızın kapılarını değil seçme ve seçilme yaşlarını da gençlerimiz için yeniden düzenleyerek siyasetin kapılarını ardına kadar gençlerimiz için açtık. Eğitimde Cumhuriyet tarihinin en büyük atılımlarını gerçekleştirerek Türkiye gençliğinin birikimli, donanımlı, ülkesini ve dünyayı tanıyan tarihinin ve ecdadının izinde milli manevi değerlerini muhafaza eden, gelecek vizyonu olan özgür bireyler olarak yetişmeleri için modern zeminler oluşturduk. Yeni açılan okulları, üniversiteleri, eğitimdeki en ileri teknolojik yenilenmeyi, burs ve kredileri, yurtları, spor tesislerini, kültür merkezlerini, kütüpheneleri ve hepsini sevgili gençlerimiz için inşa ettik. 16 yıl boyunca sizlere itibarlı ve güçlü bir Türkiye emanet etmenin mücadelesi içinde olduk. Bu mücadeleyi sizlerle birlikte kararlılıkla sürdüreceğiz. Bizden devralacağınız emaneti sizlerin daha yüksek burçlara ulaştıracağınızdan hiç şüphe duymuyoruz” dedi.

Genel Kurulda son olarak konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise siyasetteki tecrübesini gençlik kolları yıllarında kazandığını belirterek; “Buralar siyaset okulu. Sizlere tek tavsiyem samimiyet. Yaptığınız işte samimi olun. Makam mevki için ve ya bir beklenti ile çalışmayın. Onların hepsi Allahın nasip etmesi ile olur. Sizleri samimi olarak çalışın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı da gençlik kollarında başladı ve samimiyeti ile dünya lideri oldu. Gençlerimize başarılar dilerim” dedi.

Genel kurula Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Sait Kayan, Ahmet Atilla, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Mustafa Çetin, İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Semi Geçkin, Belediye Meclis Üyeleri Hacer Türe, Kadir Usca, Osman Taşcı, İl Demokrasi hakem kurulu başkanı Kamil Akçay katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36