Metin, “Zulme karşı mukavemet edeceğiz”

Av. Ahmet Murat Metin, İYİ Parti Silifke Belediye Başkan Aday Adaylığını parti binasında düzenlediği programla açıkladı.

Metin, “Zulme karşı mukavemet edeceğiz”

Metin, “Zulme karşı mukavemet edeceğiz”

Av. Ahmet Murat Metin, İYİ Parti Silifke Belediye Başkan Aday Adaylığını parti binasında düzenlediği programla açıkladı.

İYİ Parti Silifke İlçe binasında yapılan programa, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim, İYİ Parti Silifke Teşkilat Başkanı Avukat Ahmet Murat Metin, İYİ Parti Erdemli İlçe Başkanı Hakan Ak,  İYİ Parti Mersin İl, Erdemli İlçe ve Silifke ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Silifke Belediyesini yönetmeye talip olduğunu açıklayan Metin, Dünyanın en güzel şehri Silifke'mizi, cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yakışacak yeni bir vizyonla tanıştırmak için partililerimizle ve bütün gücümüzle yeni bir yola çıkmaya talip olmanın onuru ve gururu içesindeyim” dedi.

Parti binası önünde İl ve İlçe başkanları eşliğinde partililere seslenen Metin,  29 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Yerel seçimlerde partisinin zafere ulaşacağını dile getirerek, “Zulme karşı mukavemet edeceğiz ve göz bebeğimiz Silifke’mizin hak ettiği yeri almasını sağlayacağız.” İfadesini kullandı.

Metin, “29 Mart 2024 yerel seçimlerinde Silifke İYİ Parti belediye başkanlığı aday adaylığı açıklama programımıza teşrifleriniz için hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum. Öncelikle yarının 10 Kasım olması münasebeti ile Ulu Önder Gazi Mutafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını en içten dileklerimle kutlamak isterim.  Biz IYI Partiliyiz, Biz, bize kolay yoldan iktidar vadetmeyen bir gelenekten geliyoruz. Ancak şu unutulmasın ki henüz çocuk yaşta ettiğimiz yemine de sonuna kadar sadığız.

 

MÜCADELEMİZ,  SON NEFER, SON NEFES VE SON DAMLA KANA KADARDIR!

Dünyanın en güzel şehri Silifke'mizi, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yakışacak yeni bir vizyonla tanıştırmak için partililerimizle ve bütün gücümüzle yeni bir yola çıkmaya talip olmanın onuru ve gururu içesindeyiz.  Yine aynı zamanda Silifke’mizin yıllardır hak ettiği şekilde yönetilmemesinin ve hemşehrilerimizin hak ettiği hizmeti alamamasının burukluğunu yaşıyoruz. Biz sadece şehrimizi yönetmeye talip değiliz, bugüne kadar yönetenler gibi idare-i maslahatçı da olmayacağız. Biz projelerimizle varız. Türkiye'nin 82 vilayetini Silifke yapmak için bu göreve talibiz.

Silifke'yi yönetmenin kolay, Silifke'de yaşamanın zor olduğu günlerden geçtik. Bundan sonra Silifke'de yaşamak kolay, Silifke'yi yönetmek zor olacak. Koltuk eskitmeye değil, ayakkabı eskitmeye, dirsek çürütmeye geliyoruz! İlk projemizi ve seçim vaadimizi de buradan açıklamak isterim. Canımızın cananı Silifke'mizin bir Suriyeli şehri olmasının önüne geçeceğiz.  Zulme karşı mukavemet edeceğiz ve göz bebeğimiz Silifke’mizin hak ettiği yeri almasını sağlayacağız.

“SİLİFKELİLERİN PARASI İLE ZENGİN OLANLARA DEVRİ SABIK YARATACAĞIZ”

“Haramilere seslenmek istiyorum.  Silifkelilerin parası ile zengin olanlara devri sabık yaratacağız. Sadece haramiler değil Silifke’de daha 2-3 ay öncesine kadar İYİ Partilileri tüm ricalarımıza rağmen yok sayan, hatta husumet besleyip de şu an İYİ Partililerin oylarını çantada keklik görenler var. Haramilerden de onlardan da hesap soracağız.  İşte meydan, Kalbi Silifke için atan herkesi bu meydana bekliyoruz.  Yüce Allah Silifke’mize hizmet etmeyi bahşederse biz bu kutsal göreve talibiz.”

Programın sonunda bir dörtlükle halka seslenen Metin, vatandaşlarla beraber selfi çektirdi.

Tohum saç bitmezse toprak utansın

Hedefe varmayan mızrak utansın

Hey gidi kuheylan sen koşmana bak

Çatlarsa doğuran kisrak utansın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36