MHP'den görkemli katılım töreni

Silifke MHP’ye görkemli bir törenle 450 kişi katıldı

MHP'den görkemli katılım töreni
MHP Silifke İlçe Teşkilatı, partilerine yeni katılan 450 üye için ‘Yeni üye katılım ve Rozet Takma’ Programı düzenledi.

HABER: ATİKE CEYLAN

Diğer partilerden istifa ederek MHP’ye katılan kesim ise dikkat çekti.

Bahçesaray Düğün Salonunda düzenlenen katılım şölenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk,  MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ülküocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, Mersin Ülkücü İşçiler İl Başkanı Mehmet Hasırcı, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tolu, Tüm İlçe Başkanları, İlçe Ocak Başkanları ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay yaptı.

Başkan Noğay konuşmasında CHP ve AK Parti’den istifa ederek partisine katılanlara dikkat çekti. Ayrıca yaratılmaya çalışılan algı operasyonlarının aksine Silifke'de MHP'den istifa edenlerin sayısının Ak Parti ve CHP'den daha az olduğunu söyledi.

MHP'ye yeni katılanlar arasında AK Parti’den istifa ederek MHP’ye geçen Silifke Belediye Meclis üyesi Olgun Öztürk ve Mersin Barosu Silifke Temsilcisi Gülhan Dölek’inde bulunduğunu belirten Başkan Noğay, “Bugün partimize göreve geldiğimiz 5 aydan bu yana katılım sağlayan  450 kişiye üç hilali takıyoruz. Her katılımcı bizler için çok önemlidir” dedi.

Başkan Noğay konuşmasının devamında şunları kaydetti; "Sayın genel başkanımız 21 yüzyılın bilge kağanı Türk milliyetçilerinin ülkücü hareketin lideri devlet bahçeli beyefendinin teveccühüyle ve kıymetli dostum ağabeyim Mersin’imizde hareketimizin yol başcısı Zeynel Uğur Gölgeli Başkanımın işaretiyle atandığımız günden bu güne kadar yılmadan, yıkılmadan,usanmadan,her türlü zorluğa fitneye fesada karşı bütün yönetim kurulu arkadaşlarımla göğüs gererek beş aylık süreci geride bıraktık. .Her günümüzü vatandaşlarımızın ülküdaşlarımızın sıkıntılarıyla ilgilenerek, dertleriyle dertlenerek, mutluluklarıyla mutlu olarak iç içe geçirmenin gayretini gösterdik rabbime şükürler olsun ki bugün muhteşem kalabalık ta bu gayretlerimizin bir göstergesidir. Geldiğimiz günden bu güne kadar bizleri yalnız bırakmayan bu hareketin gerçek sahipleri dava arkadaşlarımıza ülküdaşlarımıza büyüklerimize de sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Yine ülke genelinde MHP üzerinde algı operasyonlarının yapıldığı şu günlerde farklı siyasi görüşlere sahip arkadaşlarımızın sayın genel başkanımızın 15 temmuz süreci itibariyle tavrı ve ülke sevdasını gelecek nesillerimizin refahı ve huzuru ülkemizin bekası adına vermiş olduğu mücadelenin farkına varmaları ve siyasi tavırlarını MHP’ den yana koyarak bu aileye dahil olmaları bir kez daha bilge liderimizin haklılığını ortaya koymaktadır. Bundan 1000 yıl evvel, Sultan Alparslan’ın Anadolu’yu Türk vatanı haline getirmesi ucundan kan damlayan kılıçların Türk’ün hürriyetini yazması unutulmayacak bir kahramanlıktır. Fatih Sultan Mehmet Han’ın İstanbul’u kuşatması, Bizans surlarını yıkması ve peygamber efendimizin yüzyıllar öncesinden övgüsüne mazhar olması asla rastlantı değildir. Yine Çanakkale’de 275 kiloluk mermiyi sırtına alan, kırılan kemiklerinin sesi vicdanları sızlatan Allah-ekber diyerek mermiyi hedefe götüren seyit onbaşı gurur ve onur nişanemizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu, yüce Türk Milleti’nin adını kurduğu devlete veren, başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milliyetçiliğinin 20.yüzyıldaki yol başçısıdır.

Yüce Türk milleti, tarih boyunca hür yaşamış, asla esaret altına alınamamıştır. Bu yüzdendir ki, üzerinde sürekli kirli oyunlar oynanmış, bölücü senaryolar kurgulanmıştır. Fakat şairin de söylediği gibi “galip et, çünkü bu son ordusudur İslam’ın” cümlesi sıradan, öylesine ve basitçe söylenmiş bir söz değildir. Türk milleti, Allah davasının son ordusudur, son sancaktarıdır. Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini zırh gibi giyinen tek millettir. Bütün bunların sonucunda, yüce Allah bu millete karşı oynanan bütün kirli oyunları bozmuş tüm şer odaklarına karşı, Türk’ün yüreğine nakşettiği imanı bir zırh gibi korumuş ve yaşatmıştır. İşte bu bilinçle, aramıza yeni katılan ülküdaşlarımıza söylemek istiyorum ki: saflarımız sık ve sağlamdır. İnanan yürekler, çelik bilekler Türk milliyetçiliği etrafında toplanmaktadır. Gidecek başka yurdumuz, başka ocağımız, başka partimiz hiç olmamıştır, olmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, tüm engelleri, tüm şer oyunlarını, bütün senaryoları bozacak, yegane güç, yıkılmaz kale ve sarsılmaz bir inanç vesikasıdır. “dün az değildik, bugün çoğuz, yarın daha çok olacağız” parolasıyla çıktığımız bu yolda rabbim her bir ülküdaşımdan razı olsun. Hedefimiz gönüllere girmek, vatanını seven her insanımızı bir görmek, beraber görmek olsun. Yüce Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşlik duygumuzu daim eylesin. Tanrı Türk’ü korusun, kollasın ve Turan’a kavuştursun. Ne Mutlu Türküm diyene”.

Ardından MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli bir konuşma yaparak, aralarına katılan her bir bireyin kendileri için değerli olduğunun altını çizerek, “Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız sadece MHP’ye değil, dualı bir teşkilata, dualı bir davaya katılmıştır. Bugün bizimle mücadele eden ağabeylerimiz, kardeşlerimiz binlerce şehidin kanıyla, binlerce gazinin alın teriyle yoğrulmuş bir davaya omuz vermeye geldiler. Ailenize hoş geldiniz. Biz ülkücüler binlerce ağabeylerimizi şehit verdik. Biz onların emanetçisiyiz. Partimize yeni katılan üyelerimizle birlikte gücümüz bir kat daha arttı. Kılıcımız keskin, birliğimiz daim olsun” dedi.

Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise konuşmasında, 15 Temmuz gecesi yaşananları ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin duruşunu hatırlattı.“Bugün burada bu duruşu, bu vizyonu ve bu anlayışı anlayan insanlar olarak bulunmak şahsım adına bir onurdur. Yeni katılan üyelerimiz ile güç bulmuş, her geçen gün partimizin daha da güçlendiğini göstermektedir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoş geldiniz” dedi.

 

MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Kürşat Türker Ercan’da, “MHP ailesine yeni katılan üyelerimize hoş geldiniz diyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi makam mevki edinme yeri değil, Türk Milleti'nin varlığı ve Türk Vatanı'nın bekası için çileye talip olma yeridir. MHP bir siyasi partinin ötesinde Türk Milletinin varlığının yılmaz bekçisi, Türkiye Cumhuriyetinin yegane koruyucusu, vatanın bölünmez bütünlüğünü ve milletin birliğini ve beraberliğini kendine temel gaye edinmiş bir davanın müesseseleşmiş halidir.

Ülkemizin ve milletimizin içerisinde bulunduğu belki de Cumhuriyet tarihinin en zor günlerinde  Türk Milleti'ne yol gösteren Devlet aklı yani Milliyetçi Hareket Partisinin siyaset anlayışı  hem yerel hem genel ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile birlikte iktidar olmalıdır.

MHP'nin kalesi olan bir coğrafyanın sakinleri olarak bu kaleyi korumalı eksik olan burçlara da başta Silifke ve üç hilali gasp edilen Anamur Belediyesi olmak üzere üç hilalli sancağı yerel seçimlerde tüm Mersin burçlarına yeniden dikmeliyiz. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde MHP adına Silifke'ye yakışır bir temsil oranına ulaşmalıyız.

MHP'nin duruşunun net ve tavizsiz olduğunu, temiz ve dürüst siyasetin öncüsü olduğunu, makam ve mevki edinme meraklılarına yer olmadığını, hiç bir zaman ve şarta göre milli değer ve kabulleri eğip bükmeyeceğini, hiç bir iç veya dış mihrakla bloklaşma veya işbirliği içerisine girmeyeceğini kısacası Türk Milletinin yanında olduğunu kapı kapı, birey birey, sokak sokak gezip anlatmalıyız.

Aramıza yeni katılan üyelerimizle birlikte artık her bir MHP üyesi ile bunu yapmalıyız.

Şu an ülkeyi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin şahsında devlet aklının yönettiğini vurgulayan Ercan, daha iki sene önce hain bir darbe girişimi ile ele geçirilmeye çalışılan bir ülkede Devlet aklı ile uyanan milli birlik, gerek Kerkük'te gerekse Kudüs konusunda emperyalist güçlere kısa bir zamanda iki büyük şamar vurmuş, içerideki iş birlikçiler de telaşlanıp MHP karşısında saf tutmuştur. Bir de bu Devlet Aklı iktidar olursa bu büyük Millet daha neler neler başarabilir? diyen Ercan Konuşmasında 3 istifayı 300 istifa olarak gösterenlere inat yeni katılan 450 üye ve bir kısmı programa iştirak edemeyen diğer yeni üyelerle diğer tüm partilere oranla çok daha güçlendiğini memleketi Silifke'de dosta düşmana ilan eden Silifke İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, güne damga vuran konuşmayı yaptı.

Öztürk partiden ayrılarak yeni kurulan partiye geçenler için, “Partimizden gidenler bizim ancak sakalımızı tras etmiş olur. Emin olun mutlaka bir gün geri döneceklerdir” diyerek konuşmasına şu sözlerle devam etti, “Partimizden ayrılıp yeni kurulan partiye katılanlar 49 yıldır bu hareketin içerisinde bulunduklarını söylüyorlar. Ama öyle bir davranışta bulunuyorlar ki gerçekten de diyorsun ki bu 49 yıl içerisinde 10 saniye inanmış olsalar bu hareketi yapmazlar. Bu yapıdaki insanlar dışarıdan gelen her türlü hareketi baş tacı ettiler. Bu hareketi yok etmek isteyenler planlı bir şekilde bu arkadaşlarımızın hepsini kullandılar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin atmış olduğu adımlara yanlış diyorlar. Değerlendirirken öyle bir usta kullanıyor ki Milliyetçi Hareket Partisi'nin atmış olduğu adımları yanlış diye değerlendirirken öyle bir üslup kullanıyor ki  "Milliyetçi Hareket Partisi'nin başında Hainler var" diyorlar.

Hainler belki Milliyetçi Hareket Partisi'nin başına gelmek için planlar yapmış olabilir ama Allah'a inandığınız gibi inanın ki Milliyetçi Hareket Partisi'nin başına hainlerin gelmesine yaradan izin vermez

Yaradan öyle dizayn etmiş ki bu hareketi ve bu hareketin mensuplarını, bu çatının altından dışarı çıkarsa yaşama şansı yoktur. Buradan alıp başka bir toprağa dikseler kurur. Tecrübe ile konuşuyorum değerli kardeşlerim toprağı ile alıp gitseniz o toprak bu toprağı kabul etmiyor. Bizim olabileceğimiz tek çatı Milliyetçi Hareket Partisi'nin çatısının altıdır.

35 milletvekilimiz var. Türkiye'yi tehlikelerden nasıl koruduğumuza şahitsiniz. Dün ne söylediysek bugün gerçek oldu. Dün bize kulak asmadılar ama bugün pişmanlıklarını dile getiriyorlar. Biz dün de aynı şeyleri söyledik bugün de aynı şeyleri söylüyoruz. Dün bizim söylediklerimize yanlış diyenler, değer yargılarımıza önem vermeyip onları ayaklarının altına alanlar bugün baş tacı ettiler. Kim kimin koltuk değneği?” dedi.

Konuşmaların aralarında gösterime giren slayt sunumları ve Devlet Bahçelinin konuşması ilgiyle izlendi. Programın sonunda ise partiye yeni katılanların rozetleri parti büyükleri tarafından takıldı. Rozet takılanlara aynı zamanda katılım belgeleri de takdim edildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36