MHP'li adaylar Mersin'in 4 bir yaınnda çalışıyor

MHP'li adaylar Mersin'in 4 bir yaınnda çalışıyor

MHP'li adaylar Mersin'in 4 bir yaınnda çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı koordinesinde yürütülen seçim çalışmaları dağları aşarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayana kadar devam edeceği belirtiliyor.

 Belediye başkanlarının adaylara eşlik ettiği ziyaret ve toplantılarda,  Cumhur İttifakı’ anlatılıyor, vatandaş dinledikten sonra  alkışlarla destekliyor.

Başkanlardan adaylara tam destek

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde “Cumhur İttifakı, Millet Aklı” sloganıyla yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi, Mersin’de kapı kapı dolaşarak kilometrelerce uzaklıktaki Mersinlilere ulaşmayı sürdürüyor. MHP’li 13 aday, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı tarafından organize edilen programlarla dağları aşarak ulaştığı vatandaşlara, Cumhur İttifakı’nın gerekliliğini anlatırken, milletvekilliği seçimlerinde ise Türkiye’nin sigortası olarak tanımladıkları Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istiyor. Türk Milleti’ni mecliste daha fazla sayıyla temsil etmek için vatandaşlardan yetki isteyen adayların gezi ve toplantılarına belediye başkanları da katılarak destek veriyor.

MHP İl ve İlçe teşkilatlarının önderliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ile il-ilçe Ülkü Ocakları başkanlıklarının katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde, başkanlar ve MHP adayları halkın  yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Toroslar’dan Mezitli’ye, Anamur’dan Çamlıyayla’ya

Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve 27. Dönem MHP Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz,25-26’ncı dönem MHP Mersin Milletvekili ve 27’nci dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, MHP Mersin Milletvekili adayları Bekir Özsu, Uğur Kılınç, Oğuzhan Güngör, Mehmet Ali Gökmen, Kürşat Türker Ercan, Hayal Funda Önder, Dilek Uslu Var, Mustafa Yalçın, Mehmet Büyüktatlı, Yunus Kızıl ve Hasan Tarkan Gündoğmuş, her gün farklı bölgelerde yürütülen çalışmalarla halka ulaşıyor ve “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” sözü ile milyonları peşinden sürükleyen  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek vatandaşlara “Neden Cumhur İttifakı?” sorusunun yanıtını anlatıyor.

MHP’li adaylar, PKK, YPG, PDY ve FETÖ gibi terör örgütleri tarafından yıkılmak istenen Türkiye Cumhuriyeti devletinin en son 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ele geçirilmek istendiğine dikkat çekerken, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği ile oyunları bozulan güçlerin şimdi de ekonomiyi kullanarak Türk Milleti’ni tarihten silmeye çalıştıklarını anlatıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye’nin içinde bulunduğu darboğazdan çıkabilmesi, devlet ve milletin bekası için fedakarlık yaparak destek verdiklerini anlatan adaylar, daha güçlü yarınlar için de milletvekilliği oylamasında Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istiyor.

Toroslar’dan Mezitli’ye, Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar kapı kapı dolaşan, kahve toplantılarında, iftar sofralarında halkla buluşan MHP’li adaylar, seçim çalışmalarında halkın yoğun ilgisiyle karşılanırken, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en önemli seçimi olarak adlandırılan 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğine dikkat çekerek, herkesi vatanın bölünmez bütünlüğü ve daha güzel yarınlar için sorumluluk almaya davet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36